ΑΧΑΪΑ: Δεν ήταν αντιεμβολιαστής ο Αλέξανδρος! Ηθελε να κάνει το εμβόλιο! Σήμερα η κηδεία του

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων μετά τον άδικο χαμό του Αλέξανδρου Ρήγα, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, o 32χρονος πυροσβέστης, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί κατά της Covid-19, έδινε μάχη το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο του Ρίου αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα το πρωί.

    Από τον Αύγουστο είχε διαγνωστεί θετικός και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μπει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας. Μέσα σε λίγες ημέρες έπεφταν τα επίπεδα του οξυγόνου του και οι γιατροί προχώρησαν σε εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

    Όπως λένε κάτοικοι από το Κέρτεζη Αχαΐας, από όπου καταγόταν, ήταν πατέρας δύο παιδιών που είχε αποκτήσει μαζί με την αγαπημένη του Φαία, με την οποία παντρεύτηκε πριν από τέσσερα χρόνια. Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ τις τελευταίες ώρες.

    Φλίγκος

    Όλοι δηλώνουν συντετριμμένοι με την απώλεια του άτυχου Αλέξανδρου. «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Νοσηλευόταν τους τελευταίους δύο μήνες με κορωνοϊό δεν ξέραμε αν είχε χειροτερέψει η κατάστασή του. Είχε δύο παιδιά τα οποία αγαπούσε και φρόντιζε συνέχεια», δήλωσε κάτοικος των Καλαβρύτων.

    «Δυστυχώς δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο, ήθελε όμως να το κάνει». Ο Αλέξης Λεχουρίτης, οικογενειακός φίλος του 30χρονου πυροσβέστη που πέθανε από τις επιπλοκές του κορωνοϊού, μιλά για το σημαντικό εθελοντικό έργο που είχε προσφέρει ο Αλέξανδρος Ρήγας στην επαρχία των Καλαβρύτων, αλλά και για την πρόθεση του να κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου.

    Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 19/10 στις 12 στην Κέρτεζη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας – Δείε Βίντεο

    Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο εν κινήσει εκδηλώθηκε στις 18.30 σήμερα...

    4 νέες πολυτεχνικές θα “φιγουράρουν” στο νέο Μηχανογραφικό – Δείτε ποιες είναι στην Πάτρα

    Τέσσερις νέες Πολυτεχνικές Σχολές, οι οποίες θα είναι ισότιμες...

    «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου.

    Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το καλοκαίρι θα έχει δύο αφεντικά   «Ο Υπηρέτης...