Δεκτό το αίτημα κήρυξης του δήμου Αγρινίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

    Ημερομηνία:

    Δεκτό έγινε το αίτημα του δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

    Για την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός που είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

    Ο κ. Λιβανός που επισκέφθηκε πληγείσες περιοχές της παραχελωίτιδας υπογράμμισε ότι θα ήταν χρήσιμο να καταθέσει και ο Δήμος Μεσολογγίου αίτημα, για να επανενταχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

    Σύμφωνα πάντως με το aixmi-news.gr o Δήμος Μεσολογγίου από τις 16 Οκτωβρίου κατέθεσε αίτημα προς την Περιφέρεια για την επανένταξη του Δήμου στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης και η Περιφέρεια με την σειρά της μεταβίβασε το αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παγκόσμια αναγνώριση για το μαγαζί του καθηγητή σεισμολογίας Ακη Τσελέντη στο Φισκάρδο – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%af-%cf%84%ce%bf/

    Σενάρια για ερημοποίηση της μισής Ελλάδας: Το 50% του νερού χάνεται πριν τη βρύση

    Στο εφιαλτικό αύριο που ξημερώνει για την Ελλάδα, η υπερβολική...

    Tι δείχνει έρευνα για τους άνδρες που κερδίζουν λιγότερα χρήματα από τις γυναίκες τους

    Οι έρευνες δείχνουν ότι τα χρήματα που κερδίζουμε μπορούν...

    Στις 11 Ιουνίου στην Πάτρα οι Νίκος Πορτοκάλογλου και Γιάννης Κότσιρας

    Το φετινό καλοκαίρι, δύο από τους σημαντικότερους και πιο...