ΠΑΤΡΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ληστής… είχε δώσει πανελλαδικές για να μπει στην Αστυνομία

    Ημερομηνία:

    Η είδηση της ληστείας με δράστες  δυο αδέλφια ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα σε βάρος συνομίληκου τους, επί της Ακτής Δυμαίων, στο ύψος της Βέσο Μάρε στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Κυριακής, προκάλεσε αίσθηση  σε συνδυασμό και με τον ισχυρισμό που φέρεται να προέβαλλαν, πως η οικονομική δυσχέρεια – δηλώνοντας αδυναμία ν’ αγοράσουν ένα σάντουιτς (!) – τους οδήγησε στην πράξη αυτή.

    Εκείνο όμως που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση είναι το γεγονός,  πως επιθυμία του 17χρονου ήταν να εισαχθεί στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας (!). Μάλιστα, όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές, συμμετείχε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με στόχο την εισαγωγή του στις σχολές της ΕΛΑΣ, σκοπός που δεν επετεύχθη και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος από διώκτης του εγκλήματος, πέρασε …στην παρανομία.

    Η αρχική πληροφόρηση ήθελε τους δυο κουκουλοφόρους δράστες να αρπάζουν το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου, υπό την απειλή μαχαιριού, ωστόσο στην επίσημη ενημέρωση της τοπικής Αστυνομίας αναφέρεται, ότι τον λήστεψαν με την άσκηση σωματικής βίας.

    Φλίγκος

    Κατά τη σύλληψη τους από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι και μια κουκούλα τύπου full face και στη κατοχή του 17χρονου ένας σκούφο και ένα περιλαίμιο.

     

    Πελοπόννησος (ΜΑρία Παπαγιαννακοπούλου)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...