Πύργος: Χαροπαλεύει εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα – Τον ξέθαψαν με φτυάρι

Ημερομηνία:

Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου νοσηλεύεται από χθες εργάτης που καταπλακώθηκε από χώματα ενώ εργάζονταν  σε βάθος τεσσάρων μέτρων  για την επισκευή του αγωγού ύδρευσης στην περιοχή του Χαβαρίου.

Όπως μεταδίδει το patrisnews, όλα έγιναν όταν οι δύο εργάτες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν να αφαιρούν τα τμήματα του σπασμένου αγωγού  για να τοποθετούσαν στη συνέχεια καινούργια. Ο αγωγός είχε σπάσει από χθες το πρωί με αποτέλεσμα να χωριό να έχει μείνει χωρίς νερό.

Ενώ αφαιρούσαν τα τμήματα του παλιού αγωγού, τα χώματα «υποχώρησαν» με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο εργατών να καταπλακωθεί από αυτά!

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ο άλλος εργάτης άρχισε με φτυάρι να αφαιρεί τα χώματα και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απεγκλωβίσει τον συνάδελφό του, ο οποίος λίγο αργότερα σοκαρισμένος και σε κακή κατάσταση μεταφέρονταν στο Νοσοκομείο Πύργου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης και Σαμαράς μπροστά στον γρίφο της επόμενης αυτοδύναμης Βουλής

Μια περίεργη πολιτική συνθήκη αναδύεται καθώς πλησιάζουμε στους επτά...

Πάτρα: “Τα κορίτσια δεν πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο” στο θέατρο Επίκεντρο+

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2026...

Κορυφώνεται το Welcome to UP 2026: To σημερινό πρόγραμμα

Το Welcome to UP 2026 ανεβάζει την ένταση και...