ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: “Εφυγε” μόλις στα 53, πατέρας δύο παιδιών!

    Ημερομηνία:

    Σε πένθος βύθισε την κοινωνία του Πύργου ο ξαφνικός θάνατος του Γιώργου Πατσούρη που έφυγε μόλις σε ηλικία 53 ετών. Ένας ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός άνθρωπος στην κοινωνία του Πύργου που για χρόνια εργαζόταν στην αντιπροσωπεία της “Πεζό” αλλά λόγω προβλημάτων υγείας είχε τα τελευταία χρόνια συνταξιοδοτηθεί.

    Ήταν παντρεμένος με την Βούλα και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία είναι φοιτητές. Η μεγάλη αγάπη του Γιώργου ήταν το κυνήγι στο οποίο αφιέρωνε πολύ χρόνο.

    Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Πύργου όπου είχε αναπτύξει επαγγελματική δραστηριότητα αλλά και κοινωνική. Ο πατέρας του είχε ένα από τα γνωστότερα χρυσοχοεία στον Πύργο στην οδό Ερμού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σέρρες: Θρίλερ με τον θάνατο του Άγγελου – Η ιατροδικαστική «έδειξε» χτυπήματα από πολλά άτομα

    Περισσότερα από 30 τραύματα, τα οποία δεν συνάδουν με...

    Πάτρα: Επεσε άγριο ξύλο στην Ηφαίστου – “Με ποια ομάδα είσαι”;

    Συναγερμός για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σήμανε τα ξημερώματα...

    Πάτρα: Τα καρναβαλικά άρματα βγαίνουν σήμερα στους δρόμους – Ξεκινά η μεγάλη γιορτή

    Η φαντασμαγορική νύχτα με την οποία θα εγκαινιαστεί το...

    Εφορία: Ποιοι φορολογούμενοι και ποιες υποθέσεις ελέγχονται κατά προτεραιότητα

    Αγοραπωλησίες ακινήτων, αφορολόγητες γονικές παροχές και δωρεές, ανοιχτές υποθέσεις της τελευταίας...