Ποινή φυλάκισης 15 μήνες με αναστολή στην ψευτογιατρό που «ψάρευε» καρκινοπαθείς

    Ημερομηνία:

    Σε 15 μήνες φυλάκισης, με αναστολή, καταδικάστηκε η πρώην δημοτική σύμβουλος από τη Θεσσαλονίκη, η οποία προσποιούνταν τη γιατρό και εξαπατούσε καρκινοπαθείς για να κερδίσει χρήματα.

    Σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για δημοτική σύμβουλο του δήμου Συκεών, η οποία παρουσιαζόταν ως ιατροδικαστής με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καταδικασθείσα «παραμόνευε» έξω από το αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεαγένειο , πλησίαζε τα θύματά της και επικαλούμενη γνωριμίες με άλλους εξιδεικευμένους γιατρούς τούς έπειθε ότι μπορεί να τους προμηθεύσει με τα κατάλληλα φάρμακα και να τους εξασφαλίσει διάφορες διευκολύνσεις, έναντι αμοιβής όμως.

    Η δράση της εκτεινόταν σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και δεν είχε διστάσει να εξαπατήσει ακόμα και συγγενικά της πρόσωπα.

    Την καταγγελία, μάλιστα, στις Αρχές την έκανε ο κουμπάρος της αφότου η δήθεν γιατρός είχε αναλάβει τη γυναίκα του μετά τη διάγνωσή της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – Γερωκοστοπούλου: Από πεζόδρομος… έγινε «χωματερή»! Πετούν σκουπίδια… όπου να ‘ναι

    Ο πεζόδρομος της Γερωκοστοπούλου, ένας από τους πιο κεντρικούς...

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: Νέος ΚΟΚ: Το όριο των 30km/h είναι σωτηρία

    Οι θεμελιώδεις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δεν είναι...

    Παρασκευή Κερασιώτη: Gypsy soul

    Για τις ανάγκες μιας ακόμη επαγγελματικής φωτογράφισης πόζαρε η...

    ΠΑΤΡΑ: Είναι 97 ετών και ψήφισε στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

    Η Γιώτα Ζέβλα, 97 ετών, δεν ψήφισε απλώς στην...