Αννα Μαστοράκου: «Με λευκό ιστορικό ο γιατρός που τέθηκε σε αργία»

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Την παρέμβαση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννας Μαστοράκου προκάλεσε ο σάλος που πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά για την υπόθεση του γιατρού που παραπέμπεται από τη δικαιοσύνη για κακουργηματική πράξη σε βάρος ανηλίκου.

    Η κα Μαστοράκου σε χθεσινές δηλώσεις της ανέφερε πως πρόκειται για μια υπόθεση που έχει «τραυματίσει» και τα όργανα που έχουν εμπλακεί και σημείωσε πως ο λόγος ανήκει στην Δικαιοσύνη. «Δεν υπάρχει καμία καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος έχει λευκό ιστορικό και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τον Ιατρικό Σύλλογο. Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. είναι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη εάν θα δεχθεί το βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο παράνομα λήφθηκε και βάσει αυτού έγινε η καταγγελία. Εμείς, ως Δ.Σ. δεν μπορούμε να παρανομήσουμε. Πρέπει να πρωτίστως η Δικαιοσύνη να «μιλήσει» και εάν συντρέχουν οι λόγοι μετέπειτα το Πειθαρχικό. Εμείς θα διαφυλάξουμε το κύρος του Ιατρικού Συλλόγου και των οργάνων του», διεμήνυσε η κα Μαστοράκου.
    Υπενθυμίζουμε πως από την πρώτη στιγμή – σύμφωνα με πληροφορίες- ο γιατρός είχε δηλώνει πως οι καταγγελίες σε βάρος του δεν ευσταθούν και πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

     

    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Δήμαρχος Πατρέων υποδέχεται το Σάββατο όσους έζησαν το παλαιό Αρσάκειο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα υποδεχθεί  το Σάββατο...

    Εξαλλος Οικονομόπουλος για τον… fake Νίκο

    Την αντίδραση του Νίκου Οικονομόπουλου προκάλεσαν τα ψεύτικα προφίλ με το όνομά του που...

    «Καμπάνα» σε 43χρονο για μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ανήλικη

    Το κατώφλι του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου πέρασε ένας 43χρονος από τη Ρόδο που έστελνε συστηματικά μηνύματα σεξουαλικού...

    Στην κολυμπήθρα αύριο ο γιος της Μαρίας Καρλάκη

    Single mother ακόμη και στο προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της εμφανίζεται η Μαρία Καρλάκη....