ΠΔΕ: Βελτιώνεται η πρόσβαση προς την Ι.Μ Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

    Ημερομηνία:

    Εργασίες συντήρησης ξεκινούν σύντομα στο δρόμο προς την Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου Βερίνου Αιγίου, καθώς σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης  με τον ανάδοχο του έργου.

    Στο πλαίσιο της εργολαβίας προβλέπονται παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ανακατασκευή επενδεδυμένης τάφρου απορροής όμβριων υδάτων και συντήρηση μικρών τεχνικών για την προστασία της οδού, την αποκατάσταση τσιμεντόστρωσης, καθαρισμός οχετών, διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου, εργασίες οδοστρωσίας.

    Με τις παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν, η επικίνδυνη σήμερα οδός που οδηγεί στο Μοναστήρι, γνωστό και ως Άγιος Ιωάννης των Τσετσεβών θα μετατραπεί σε έναν σύγχρονο και ασφαλή δρόμο ικανό να ικανοποιεί τις ανάγκες χρηστών και επισκεπτών της Ιεράς Μονής. Η βελτίωση της πρόσβασης μάλιστα εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίησης της Μονής, η οποίας βρίσκεται χτισμένη στο ομώνυμο βουνό «Αγιάννης», σε υψόμετρο 900 μέτρων.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Ψύλου

    Ο Μιχάλης Ψύλος, διευθυντής του «naftemporiki.gr», στο νέο βιβλίο του «Ρετζέπ...

    Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στη δίκη – «Είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους» κατέθεσε ο Γιώργος Χριστοδούλου

    Ανέβηκαν οι τόνοι στην πολύκροτη δίκη. Πέτρος Φιλιππίδης και Άννα Μαρία...

    Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Σαμαράς…

    Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε χθες ο πρώην πρωθυπουργός...

    Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων

    Κατασχέθηκαν περίπου -560-  γραμμάρια κάνναβης (φούντες) Συνελήφθη, προχθές το βράδυ,...