Αχαΐα: Δείτε που θα γίνουν rapid test το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 25/10

    Ημερομηνία:

    Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς τον γενικό πληθυσμό συνεχίζεται με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για την Αχαΐα.

    Για το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30).

    Για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30).

    Για τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, της Πάτρας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) και στην αίθουσα εκδηλώσεων («Μελίνα Μερκούρη», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Παράλληλα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι  και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ.

    *Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι αποτελούν μέσο αναχαίτισης της διασποράς του νέου κορωνοιού και διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ∆ήµος Καλαβρύτων: Καταγράφουν δορυφορικά όλους τους τάφους

    Να χαρτογραφήσει όλα τα ∆ηµοτικά και Κοινοτικά Κοιµητήρια εντός...

    Σαγέικα – Κάτω Αχαΐα – Συκιά: Ξεπουλάνε τα σπίτια λόγω Ρομά – Σωτήρια η παρέμβαση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

    Μια άκρως επικίνδυνη κοινωνική κατάσταση καταγράφεται σε συγκεκριμένα μέρη...

    ΠΑΤΡΑ: Έρχονται πάνω από 1.500 έξυπνες θέσεις στάθμευσης

    Π άνω από 1.500 «έξυπνες» θέσεις Στάθµευσης πρόκειται να...

    Τραγωδία – Κοριτσάκι 2 ετών εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία

    Ένα κοριτσάκι περίπου δύο ετών εντοπίστηκε τα ξημερώματα της...