Πανεπιστήμιο Πατρών: Ο Πρύτανης ζητά συγνώμη από τους φοιτητές για τις “ουρές” – Αλλαγές στην σίτιση

    Ημερομηνία:

    Μετά τα δημοσιεύματα για τις τεράστιες ουρές που σχηματίζονται από φοιτητές μπροστά από το εστιατόριο της Εστίας, υπήρξε παρέμβαση από τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Συγκεκριμένα σε ανάρτησή στο facebook ο Πρύτανης Χρ. Μπούρας αναφέρει:«Η κατάσταση αυτή δεν μας τιμά. Από την Δευτέρα 25/10 το ωράριο σίτισης όλων των φοιτητών στο εστιατόριο της ΦΕΠ θα είναι 12.00 – 16.30. Εντός του εστιατορίου θα μπορούν να σιτίζονται μόνο οι εμβολιασμένοι ενώ οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν το φαγητό τους σε πακέτο.

    Επίσης ο Αντιπρύτανης Καθ. Μ. Μαραγκός με μήνυμα του ζητά από τους Προέδρους:  “Παράκληση όπως υπάρχει τουλάχιστον μία (1) ώρα κενού στην εκπαιδευτική διαδικασία, μεταξύ των ωρών 12:00 έως 16:30, προκειμένου οι φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα.” Ταυτόχρονα θα ζητήσουμε απο το ΙΝΕΔΙΒΙΜ που διαχειρίζεται την ΦΕΠ, να ενισχύσει το προσωπικό. Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία των φοιτητριών και φοιτητών μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...