Προφυλακιστέος ο «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας – Θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

    Ημερομηνία:

    Το δρόμο για τη φυλακή και συγκεκριμένα για το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, πήρε αμέσως μετά την σημερινή απολογία του στην ανακρίτρια ο 40χρονος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο πυροβόλησε και σκότωσε έναν εργάτη που έκανε εργασίες εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία και τραυμάτισε έναν ακόμη.

    Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακριτής.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος, όση ώρα έμεινε στο ανακριτικό γραφείο δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.

    Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο «άσος στο μανίκι» του Πεκίνου: Οι μικροί μαγνήτες που μετέτρεψαν την Κίνα σε αυτοκρατορία των σπάνιων γαιών

    Το 2010 η Κίνα επέβαλε ένα εμπάργκο στην Ιαπωνία που αφορούσε τις εξαγωγές σπάνιων...

    Το «χαρέμι» του Μασκ: Στρατολογεί γυναίκες για να φτιάξει «λεγεώνα» απογόνων πριν την… Αποκάλυψη!

    Ο Έλον Μασκ δημιουργεί μια «λεγεώνα» παιδιών μέσω στρατολόγησης γυναικών στην πλατφόρμα X,...