Στις ΗΠΑ τα σχολεία απαγορεύουν τις στολές… Squid Game

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Έρχεται από τη Νότια Κορέα, αποκαλείται Squid Game (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού) και έχει προκαλέσει παγκόσμιο παροξυσμό, αλλά και… πολλά προβλήματα!

    Στις ΗΠΑ Δημοτικά Σχολεία έχουν αρχίσει να απαγορεύουν στους μαθητές τους να ντύνονται με την ενδυμασία Squid Game, καθώς το φαινόμενο έχει αρχίσει και λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, προκαλώντας -όπως υποστηρίζουν οι διευθύνσεις των σχολείων- τρόμο στους μαθητές μικρότερης ηλικίας.

    GYMALL

    Στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει το Halloween και όπως φαίνεται, το… Squid Game θα έχει την τιμητική του. Πολλοί μαθητές πηγαίνουν ντυμένοι με τον χαρακτηριστικό τρόπο της σειράς του Netflix, με συνέπεια να δημιουργούνται πολλά ευτράπελα και σε μερικές περιπτώσεις, ακόμη και επεισόδια.

    Στην περιοχή της Νέας Υόρκης, τρία Δημοτικά Σχολεία και συγκεκριμένα τα Mott Road, Enders Road και Fayetteville, αποφάσισαν να βάλουν σεξιούριτι στην είσοδο και να απαγορεύσουν την εισοδο σε όσους μαθητές εμφανίζονταν ντυμένοι… Squid Game.

    Οι διευθυντές των τριών σχολείων ενημέρωσαν με μήνυμα τους γονείς των παιδιών, ότι η συγκεκριμένη στολή απαγορεύεται στις σχολικές εγκαταστάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα 534 ευρώ: Στις 10 Μαΐου 2024 εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων

    Μέχρι και τις 10 Μαΐου 2024 έχουν περιθώριο να δηλώσουν...

    Πάτρα: Τα κόμματα “φουλάρουν” τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών – Πού στήνουν εκλογικά κέντρα

    Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν...

    Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

    Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...