Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνoυ: Ψήφισμα για την Λιολιώ Κολυπέρα

    Ημερομηνία:

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνoυ σε Συλλυπητήριο Ψήφισμα για την απώλεια της  Λιολιώς Κολυπέρα, αναφέρει:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ εκφράζει τα θερμά του  συλλυπητήρια στην οικογένεια, στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.  Αχαΐας, και στους φίλους της φίλης, συναδέλφου, ιδρυτικού μέλους μας και θερμής υποστηρίκτριας των  κοινών αγώνων, Λιολιώς Κολυπέρα, Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ  Ν. ΑΧΑΪΑΣ.

    Η Λιολιώ Κολυπέρα, ιδρυτικό μέλος και για πολλά χρόνια Προέδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο  Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ, συνετέλεσε ουσιαστικά στην ανάπτυξή του και υπήρξε την τελευταία  εικοσαετία ηγετική φυσιογνωμία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο του κινήματος των ασθενών με καρκίνο  στη χώρα μας. Με την αφοσίωσή της στους στόχους του Συλλόγου, την ενεργητικότητα και την ικανότητα  αντίληψης των εξελίξεων στο χώρο του καρκίνου, αλλά και με την γενναιόδωρη, κοινωνική και πλήρη  κατανόηση των ανθρωπίνων αδυναμιών προσωπικότητά της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην  ενδυνάμωση, στήριξη και συνεχή ενημέρωση των γυναικών με καρκίνο μαστού του Ν. Αχαΐας και  γενικότερα της ευρύτερης περιοχής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Πέτυχε, με υπομονή και  επιμονή, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει για ανάληψη δράσης για τον καρκίνο του μαστού  την τοπική κοινωνία, αλλά και να γίνει γνωστή πανελλήνια για την εν λόγω δράση της.

    Φλίγκος

    Ο θάνατός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου και τα μέλη της σε όλη  την Ελλάδα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ συνήλθε εκτάκτως  και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

    • Την έκφραση της συμπαράστασης και των συλλυπητηρίων της στο βαρύ πένθος της οικογένειας  της εκλιπούσης και στο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ  • Την δημοσίευση του παρόντος στα ηλεκτρονικά μέσα της ΕΛΛΟΚ και στον τοπικό τύπο

    GLEARNET

    • Να κάνει μια δωρεά στη μνήμη της στο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.  ΑΧΑΪΑΣ

    • Να αφιερώσει στη μνήμη της μια διάλεξη για τον μεταστατικό καρκίνο μαστού στο Ετήσιο  Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ τον Φεβρουάριο 2022.

     

    Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου 

    Η Πρόεδρος 

    Καίτη Αποστολίδου 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εμφάνιση καταρροϊκού πυρετού σε πρόβατα σε περιοχή της Π.Ε Ηλείας – Μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης

    Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι...

    Προσφέρουν σεξ και συντροφιά: Η βιομηχανία των «συντρόφων ΑΙ» εκτοξεύεται

    Ο Νικολάι Ντασκάλοφ, μετανάστης από τη Βουλγαρία που ζει...

    Αυτός είναι ο 54χρονος που σκοτώθηκε στην Παναγοπούλα

    Το τραγικό τέλος του 54χρονου Μάκη Κοντοστάνου στο τροχαίο...

    Ρομά για… Όσκαρ: Παρίσταναν λογιστές και τραπεζικούς για να «γδύνουν» ηλικιωμένους – Η σύλληψη στην Κεφαλονιά με €18.000 και ο «Γάμα»

    Με μεθοδικότητα που θύμιζε επαγγελματίες ηθοποιούς, μια σπείρα Ρομά έστηνε τηλεφωνικές απάτες σε...