Επίθεση με βιτριόλι – Καλoφώνου: η Ιωάννα έχει μπροστά της 10 δύσκολα χειρουργεία

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Σύμφωνα με τη γιατρό της, Μαρία Καλοφώνου, η Ιωάννα έχει ήδη υποβληθεί σε εννέα δύσκολα χειρουργεία ενώ εκκρεμούν τουλάχιστον άλλο δέκα!

    Η Ιωάννα έχει γλιτώσει τη ζωή της, ενώ έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα. Τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ουλές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι μας είναι δύο: η λειτουργικότητα και η αισθητική” τόνισε η κ. Καλοφώνου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι“.

    Έχουμε συζητήσει με την Ιωάννα και έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες, έχουμε εστιάσει στον τράχηλο, στο μάτι και στο αυτί ώστε να έχει μια καλύτερη κίνηση, λειτουργικότητα και αισθητική” πρόσθεσε.

    ICECAP

    Εξήγησε ότι τα χειρουργεία που εκκρεμούν είναι πολλά, αλλά ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα για κενά εξαμήνου ανάμεσα στις επεμβάσεις, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των “πληγών” ψυχικά και σωματικά. Τόνισε δε ότι πρόκειται για μεγάλα χειρουργεία που μπορεί να έχουν επιπλοκές, παρά το ότι τα πράγματα έως τώρα έχουν πάει  καλά.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΦΕΤΟΣ; Α. Φίλιας: «Δεν έχουμε αποθέματα αλλά έχουμε γνώση και θα τα καταφέρουμε»

    – Μετά τον περυσινό κίνδυνο για την άρδευση και τα...

    Αγώνας Θυσίας Πατρών – Μεσολογγίου από τον ΙΟΠ

    Στις εκδηλώσεις εορτασμού για την 199η Επέτειο της Εξόδου...