Βασιλακόπουλος: «Με έπιασαν από το λαιμό και με πέταξαν κάτω»

Ημερομηνία:

Ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον προπηλακισμό που δέχθηκε στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Ο ίδιος παράλληλα απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η δική του παρέα ήταν εκείνη που δεν επιθυμούσε να τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

«Ποιο γελοία τοποθέτηση δεν μπορεί να γίνει. Εγώ είμαι εμβολιασμένος, έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού και ευρωπαϊκό και ελληνικό, πέστε μου ένα λόγο για τον οποίο δεν θέλω εγώ έλεγχο», τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι ένας νεαρός «τσαμπουκάς» και «μπρατσωμένος» όρμηξε στην παρέα και προκάλεσε συνάδελφό του να βγει έξω αν είναι άντρας και έλεγε πως κανείς δεν θα του πει τι θα γίνει στο δικό του μαγαζί.

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούσαν να αποδεχθούν σε καμία των περιπτώσεων αυτό που τους λέγαμε, ότι αυτό που κάνουν δεν είναι νόμιμο και είναι και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και η τοποθέτηση με πολύ άγριο τρόπο και αυτό που λέγετε λαϊκά “τσαμπουκά” είναι ότι εδώ είναι το δικό μας μαγαζί, κάνουμε ότι γουστάρουμε, αν δεν γουστάρετε ξεκουμπιστείτε από εδώ να τελειώνουμε», σημείωσε.

Όταν μάλιστα ο κ. Βασιλακόπουλος προειδοποίησε ότι θα δημοσιοποιήσει το περιστατικό κατήγγειλε πως δέχθηκε απειλές ότι θα του κάψουν το αυτοκίνητο και θα τον βρουν στην Αθήνα στο νοσοκομείο που εργάζεται.

«Μου είπανε ξεκάθαρα “τι νομίζεις ρε ότι θα σε φοβηθούμε γιατί βγαίνεις στον ΣΚΑΪ;”. Είπε ο ιδιοκτήτης “θα έρθω να σε βρω στην Αθήνα όπου δουλεύεις, το νοσοκομείο θα το βρω και θα έρθω, αν τολμήσεις να μείνεις το βράδυ στην Καλαμπάκα, όπου και να μείνεις, θα σε βρω και θα σου κάψω το αμάξι», συνέχιζε να περιγράφει ο καθηγητής.

«Μπήκε μπροστά ο κ. Τρύφωνας όταν με πιάσανε από το λαιμό για να με πετάξουν κάτω μπήκε μπροστά να με προστατεύσει. Του έσκισαν το πουκάμισο, το δικό μου, με πέταξαν κάτω, ευτυχώς δεν χτύπησα το κεφάλι μου πέφτοντας. Για να κατανοήσετε τη συνέχεια του σκηνικού σηκωθήκαμε και φύγαμε και φωνάξαμε την αστυνομία και δεν πλακωθήκαμε στο ξύλο. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι», σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Εξήγησε ότι οι απειλές που δέχεται είναι συνεχείς και φτάνουν τις 20 με 30 κλήσεις την ημέρα στο επαγγελματικό του τηλέφωνο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Welcome to UP 2026: Ross Daly, Babo Koro και The 5MATES δίνουν τον ρυθμό της Τετάρτης

Με αθλητισμό, πολιτισμό, μουσική, ξεναγήσεις, βιωματικές δράσεις και πολλές...

Παναγιωτόπουλος για οδοντωτό: Η κοροϊδία σας δεν πάει άλλο

Οι εξελίξεις στο ζήτημα του Οδοντωτού καταδεικνύουν ότι δεν...

Νέο σύστημα με βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένεται εντός της εβδομάδας

Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε νέο δελτίο καιρού στη δημοσιότητα...