Αυτός είναι ο 22χρονος επιδειξίας που παρενοχλούσε μαθήτριες – Αφέθηκε ελεύθερος

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Αθηνών, μετά από καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών ότι τις παρενοχλούσε σεξουαλικά στην περιοχή του Καρέα.
    Ο νεαρός δράστης δεν είχε διστάσει να μπει στις σχολικές τουαλέτες Λυκείου στην οδό Ελλήνων Αξιωματικών και να  παρενοχλήσει σεξουαλικά ανήλικη μαθήτρια. Ο 22χρονος επιδειξίας ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία μαθήτριας «τρύπωσε» στις σχολικές τουαλέτες περιμένοντας να μπει κάποια μαθήτρια.
    Φλίγκος
    Όταν είδε μπροστά του τη κοπέλα άρχισε τις άσεμνες χειρονομίες και το θύμα έβαλε τις φωνές. Η υπάλληλος του κυλικείου έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Μόλις ο 22χρονος είδε τη γυναίκα πήδηξε τα κάγκελα και έφυγε τρέχοντας. Την ίδια ημέρα το πρωί επιτέθηκε σε μια μαθήτρια που πήγαινε στο Λύκειο. Την παρενόχλησε και η κοπέλα μπήκε σε ταχυφαγείο  ζήτησε βοήθεια και γλίτωσε από τα χέρια του.
    GLEARNET
    Όπως όλα δείχνουν όμως ο “σάτυρος” τριγυρνούσε συνεχώς στην περιοχή του Καρέα καθώς τέσσερις ημέρες αργότερα έστησε καρτέρι κοντά σε γυμνάσιο της περιοχής και μάλιστα σε πεζογέφυρα. Παρενόχλησε δύο φίλες 13 και 14 ετών, έκανε όμως το λάθος και έδωσε το instagram σε μια από τις μαθήτριες.
    Όταν τα θύματα κατήγγειλαν τις επιθέσεις στο αστυνομικό τμήμα τις περιοχής, έδωσαν και τα στοιχεία του νεαρού και μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών εντοπίστηκε και συνελήφθη.
    Οι μαθήτριες τον αναγνώρισαν ενώ όπως έγινε γνωστό είναι σεσημασμένος στο παρελθόν για ληστεία και κλοπή ενώ στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικά. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

    Μετά από έναν μαγικό Αύγουστο, όπου απόλαυσε καλοκαιρινές διακοπές...

    Γιατί «κρατάς σκορ» στις σχέσεις σου και τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

    Μπορεί να μην το παραδέχεσαι ανοιχτά, αλλά πόσες φορές...

    Δυτική Αχαΐα: Επιστολή Γρηγόρη Αλεξόπουλου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την ευλογιά

    Την επίσπευση των διαδικασιών για την αποζημίωση των πληγέντων...