Πούτιν για την κορονοϊό: «Η κατάσταση στη χώρα μας είναι πολύ δύσκολη»

    Ημερομηνία:

    «Η κατάσταση που παρατηρείται με την διάδοση του κορονοϊού στην Ρωσία είναι πολύ δύσκολη, τέτοιος αριθμός νοσούντων δεν υπήρξε ποτέ», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια σύσκεψης επί στρατιωτικών θεμάτων.

    «Στη χώρα μας διαμορφώνεται μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Οι νοσούντες φτάνουν τους 40.000, περισσότερους από 40.000 (το εικοσιτετράωρο) Αυτό δεν υπήρξε ποτέ» δήλωσε ο Πούτιν, επισημαίνοντας ότι πρέπει να συνεχισθεί η καταπολέμηση του κορονοϊού. Κατά την άποψή του, αυτό είναι σημαντικό για όλους τους πολίτες και για τις ένοπλες δυνάμεις «είναι σημαντικό δύο και τρείς φορές», καθώς από αυτό εξαρτάται η ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων.

    Ο Ρώσος πρόεδρος ανέθεσε στο υπουργείο Άμυνας να συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στις ιατρικές πολιτικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την αντιμετώπιση της πανδημίας και αν χρειαστεί να συμβάλει στην ανέγερση ιατρικών εγκαταστάσεων ταχείας κατασκευής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ: Επικοινωνιακή «αντεπίθεση»

    Μετά τα εγκαίνια του Ρωμαϊκού Ωδείου, με την παρουσία...

    ΑΧΑΪΑ: Απέκλεισαν τον κόμβο της Κ. Αχαϊας οι αγρότες

    Σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Πατρών – Πύργου, στον κόμβο...

    Πάτρα: “Τσίμπησαν” 45χρονο με… ποικιλία ναρκωτικών

    Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται ένας 45χρονος, έπειτα από σύλληψή...

    Πάτρα: “Εφυγε” μόλις στα 41 ο Γιάννης Δημαράς

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗ  ΦΩΤ.  ΔΗΜΑΡΑ ΕΤΩΝ 41 ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2-12-2025 ΚΑΙ...