ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2021 – 2022, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο είναι στην διάθεση των Φοιτητών, των Φοιτητριών, των Μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, των Αθλητικών Ακαδημιών Παιδιών, των Αθλητικών Σωματείων και των φίλων από την ευρύτερη περιοχή. Όλες και όλοι μπορούν να αθλούνται καθημερινά και τα σαββατοκύριακα σε ένα περιβάλλον ιδανικό, πιστοποιημένο και ασφαλές για κάθε είδους προπόνηση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

    Με εξειδικευμένο προσωπικό, με προμήθεια καινούργιου και σύγχρονου εξοπλισμού από το Σεπτέμβριο 2021, με μηχανήματα αερόβιας εκγύμνασης (ηλεκτρικοί διάδρομοι, ελλειπτικό μηχάνημα και στατικά ποδήλατα), με νέας γενιάς γήπεδα αθλοπαιδιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με γήπεδα αντισφαίρισης σύγχρονων προδιαγραφών και ένα εντυπωσιακό γήπεδο Ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (https://www.upatras.gr/anakoinosi-gia-to-panepistimiako-gymnastirio/) ως ένα μοντέρνο «Σπίτι Αθλητισμού», έρχεται να καλύψει με δυναμικούς και δημιουργικούς τρόπους κάθε είδος εκγύμνασής σας, κάθε προπονητικό σας πρόγραμμα.

    Η Φυσική Αγωγή και η άθληση είναι μέρος της στοχοθεσίας της Πρυτανικής Αρχής και του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) Φυσικής Αγωγής του Γυμναστηρίου.  Προσφέρει στη συντήρηση και στη βελτίωση του σώματος και του νου, μεταφέρει και διαδίδει στο άτομο και στο περιβάλλον τις αξίες της δια βίου άσκησης και είναι φυσικά ένα δημιουργικό διάλειμμα από την καθημερινότητα της πανεπιστημιακής φοίτησης και της εργασίας αλλά και ένα δημιουργικό διάλειμμα για την ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας.

    Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: τηλ.: 2610997755 και στο

    link: http://gym.upatras.gr

    ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Ανανεωμένες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μήπως ήρθε η ώρα να μυηθείτε στο αμερικάνικο μπάρμπεκιου;

    Πολύ συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο μπάρμπεκιου, εννοώντας γενικώς το ψήσιμο...

    Eurobasket 2025: Η Ελλάδα πρώτο φαβορί για το χρυσό στην ψηφοφορία της FIBA

    Ελλάδα για χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 2025 «βλέπει» ο κόσμος. Η FIBA...

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Στο 22ο δημοτικό σχολείο για τον αγιασμό

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου: Η αυλή του σχολείου...

    Τραγικό: Ο 21χρονος που κρατείται στις φυλακές Αυλώνα για δήθεν εμπρησμό… κοιμάται στο πάτωμα γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι

    O πατέρας του 25χρονου προφυλακισμένου, Θόδωρος Παπανικολάου, μετρά τις...