ΑΧΑΪΑ: Η αστυνομία “ακουμπά” τους ληστές της 27χρονης

    Ημερομηνία:

    Πριν περίπου δυο εβδομάδες, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», τρεις αδίστακτοι μασκοφόροι ληστές με την απειλή όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη στην περιοχή Χατζή, στο Αίγιο, της άρπαξαν 400 ευρώ και τη χτύπησαν στέλνοντας την στο νοσοκομείο.

    Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας και   η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον του ενός εξ αυτών.

    «Ο ένας στεκόταν ακριβώς μπροστά μου και με σημάδευε με όπλο και ο δεύτερος κρατώντας μαχαίρι, ήρθε στο παράθυρο του οδηγού και μου ζήτησε ό,τι χρήματα έχω. Του είπα, θα σου δώσω, αρκεί μην με πειράξεις. Έσκυψα στη θέση του συνοδηγού που είχα τη τσάντα μου και ένιωσα να ανοίγει η πόρτα του αυτοκινήτου. Τρόμαξα… Δεν ήξερα τι θα συμβεί, ποια θα είναι η εξέλιξη… Άρχισε να με χτυπά», είχε πει   η 27χρονη περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε.

    ICECAP
    Πελοπόννησος
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφιαλτική είναι καθημερινά, σχεδόν, η εικόνα που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας

    Εφιαλτική είναι καθημερινά, σχεδόν, η εικόνα που επικρατεί στους κεντρικούς...

    Μέσα στο 2026 η ολοκλήρωση της εργολαβίας Ροδοδάφνη-Ρίο

    Με ταχείς ρυθμούς και με στόχο η νέα διπλή...

    «Ιδιαίτερα» με μαθήτρια σε ξενοδοχείο! Νέες αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του προφυλακισμένου καθηγητή Φυσικής στον Αλιμο

    Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 52χρονου καθηγητή Φυσικής, ο...

    Aυτοί είναι οι δύο Αιγιώτες που δολοφόνησε σε κατάσταση αμόκ ο 23χρονος – ΦΩΤΟ

    Την Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή...