Ο Προμηθέας μάχη με τη Μπουργκ για το Eurocup

    Ημερομηνία:

    Ο Απόλλων αποτελεί παρελθόν από το βράδυ του Σαββάτου για τον Προμηθέα. Ηδη το μυαλό όλων στην ομάδα του Λουίς Κασιμίρο έχει στραφεί στο σημερινό (9μ.μ.) παιχνίδι με τη Μπουργκ στη Γαλλία για την 3η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου του Eurocup. Οι «Προμηθείς» έχουν ξεκινήσει την σεζόν στην Ευρώπη με 2 ήττες (στη Βαλένθια και από τη Γκραν Κανάρια στην Πάτρα), οπότε ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη εκτός συνόρων. Βέβαια και η Μπουργκ από την πλευρά της μετράει 0-2 στο ξεκίνημα του φετινού Eurocup, έχοντας χάσει στην έδρα της από τη Βενέτσια και στη Λιουμπλιάνα από την εκεί Τσεντεβίτα.

    proliptikes

    Ο Προμηθέας θα παίξει στην «EKINOX Arena» (χωρητικότητα 3.548 θεατές), γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να προσέξει τους ποιοτικούς Γάλλους που διαθέτει η ομάδα του Λορέντ Λενάμ, όπως ο σέντερ Αλεσάντρ Τσασάνγκ, ο δίμετρος γκαρντ Ούγκο Μπενίτεζ, ο φόργουορντ Μαξίμ Κουρμπί, ο σέντερ Πιέρ Πέλος, ο φόργουορντ μαξίμ Ρους και ο γκαρντ Ζουλιάν Αξέλ. Από πλευράς ξένων, ο Προμηθέας καλείται να σταματήσει τους Αμερικανούς Κάλβιν Χάρις Τζούνιορ (γκαρντ), Χέιντεν Ντάλτον (φόργουορντ), Τζάκορι Ουίλιαμς (φόργουορντ) και Ερικ Μίκα (σέντερ), καθώς επίσης και τον Νιγηριανό γκαρντ Ρασίντ Σουλαϊμόν.

    Ο Προμηθέας, που προπονήθηκε την Κυριακή στο «Τόφαλος», βρίσκεται από χθες στη Γαλλία, εκεί όπου έκανε και βραδινή προπόνηση. Τα υπόλοιπα παιχνίδια στον Β΄ Ομιλο του Eurocup θα διεξαχθούν αύριο, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής: Μπούρσασπορ-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας (7μ.μ.), Μπουντούτσνοστ-Βίρτους Μπολόνια (7μ.μ.), Ουλμ-Βενέτσια (8.30μ.μ.) και Βαλένθια-Γκραν Κανάρια (9.30μ.μ.).

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ μετά τις 9 το βράδυ

    Η ορθότητα των αποφάσεών μας, εξαρτάται άμεσα με τον...

    Σπαγγέτι με χταπόδι, κουκουνάρι και σταφίδες

    Υλικά 80ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2...

    Λίμπιντο: Τips που «ξεκλειδώνουν» ανεξερεύνητες επιθυμίες και οδηγούν σε οργασμό

    Οι γκουρού του σεξ έχουν προειδοποιήσει ότι μια συχνά...

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: Παρουσίαση βιβλίου για τον Κ.Π. Καβάφη στην Πάτρα

    Οι εκδόσεις Opportuna παρουσιάζουν στην Πάτρα τον συλλογικό τόμο...