ΕΟΦ: Αποσύρεται γνωστό αντισηπτικό

    Ημερομηνία:

    Ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), με επίσημη ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί την απόφασή του να απαγορεύσει την διακίνηση και διάθεση συγκεκριμένης μάρκας αντισηπτικών προϊόντων.

    Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), γνωστοποιεί την απόφασή του για απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης συγκεκριμένου προϊόντος που «διατίθεται ως βιοκτόνο, χωρίς να έχει την προβλεπόμενη για το σκοπό αυτό άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ».

    Η σειρά που αποσύρεται
    Πρόκειται για τα αντισηπτικά BIO CLEANER της εταιρείας E-SHOP GROUP ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – BIO CLEANER HELLAS, που έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.

    Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία E-SHOP GROUP ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – BIO CLEANER HELLAS, ως υπεύθυνος κυκλοφορίας του προϊόντος, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ύμνος Παθητικός για τον Διονύσιο Σολωμό – Από το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον»

    Το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον» (υπεύθυνος: Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος), παρουσιάζει την εκδήλωση...

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

    Θεσμός, έθιμο, πολιτισμός, κοινωνικό φαινόμενο κάτι απ΄ αυτά, ή...

    Πλειστηριασμοί: Η βίλα στο Πανόραμα, τα ακίνητα στη Μύκονο και οι επώνυμοι που… βγαίνουν στη σέντρα

    Μια ακόμη εβδομάδα με αρκετούς πλειστηριασμούς και μεταξύ αυτών ορισμένων «επώνυμων» ακινήτων,...