ΠΑΤΡΑ – ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: Τι θα ισχύει από το Σάββατο στις εκκλησίες

    Ημερομηνία:

    Η κυβέρνηση μετά και τις εισηγήσεις της επιτροπής εμπειρογνωμόνων προχώρησε στη λήψη νέων μέτρων, αποκλειστικά για τους πολίτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, το απόγευμα της Τρίτης (02.11.2021), όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων αυτών στους χώρους λατρείας, θα είναι υποχρεωμένοι από το ερχόμενο Σάββατο (06.11.2021) να κάνουν δύο rapid ή μοριακά τεστ την εβδομάδα.

    Το μέτρο δεν ισχύει, όταν οι πολίτες εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Υπενθυμίζεται ότι από τις 25 Οκτωβρίου, στους ναούς επιτρέπεται 1 άτομο ανά 2 τ.μ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δικηγόρος Μουρτζούκου: «Δεν έχει σταματήσει να φωνάζει ότι δεν έχει σχέση με τον θάνατο του Παναγιωτάκη. Μήπως έχει δίκιο;»

    Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου μιλά Νίκος Αλεξανδρής στις «Αποκαλύψεις» –...

    Οι κρυφές ζωές των μυστικών παιδιών του Πούτιν που μεγαλώνουν μέσα στον πλούτο αλλά και την απομόνωση

    Η ιδιωτική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθε για άλλη μια φορά...

    Πάτρα: Ακρίβυνε και άλλο το γιορτινό τραπέζι – Δείτε στοιχεία

    Με τις τιμές σε χριστουγεννιάτικα γλυκά και βασικά τρόφιμα...