ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση Κουνάβη με Πλακιωτάκη

    Ημερομηνία:

    Οι προοπτικές του λιμανιού της Πάτρας τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχαν το πρωί χθες ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας Αντώνης Κουνάβης με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

    Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του υπουργού, πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα.
    Στη διάρκεια της, συζητήθηκαν οι δυνατότητες του λιμανιού της αχαϊκής πρωτεύουσας, ενώ αναλύθηκαν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του, ενόψει και της παραχώρησης του σε στρατηγικό επενδυτή.
    Από την πλευρά του, ο κ Κουνάβης, ως άριστος γνώστης της λιμενικής ζώνης της Πάτρας, λόγω της σχετικής επιχειρηματικής δραστηριότητας του, ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία της.
    Η συνάντηση του προέδρου της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εντάσσεται στον κύκλο των επαφών του με κυβερνητικά στελέχη, έχοντας ως προφανή σκοπό την προώθηση των αχαϊκών συμφερόντων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλέλια Ανδριολάτου: «Για πάντα μπλε» με φόντο τη γαλάζια θάλασσα

    Σπουδή στο μπλε και όλες τις αποχρώσεις του θα...

    Μωρό 18 μηνών έπεσε από εν κινήσει αυτοκίνητο – Του έλυσε τη ζώνη και του άνοιξε την πόρτα ο αδερφός του

    Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης ένα αγοράκι 18 μηνών, το οποίο...

    Φωτογραφία: Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

    Καλυμμένη μονάχα με ένα πάπλωμα φωτογραφήθηκε η Τζούλια Νόβα για τα...

    ΠΑΤΡΑ: Κατέβηκε η μπάρα του ΟΣΕ και… δεν ξανασηκώθηκε! “Εσωσε” δεκάδες οδηγούς γνωστός Πατρινός – ΒΙΝΤΕΟ

    Δεν ξανάγινε! Επεσε η μπάρα του τρένου στην διασταύρωση...