ΠΑΤΡΑ: “Συναγερμός” για να βρεθεί η Ελισσάβετ

    Ημερομηνία:

    Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Ελισσάβετ που εξαφανίστηκε στις 2 Νοεμβρίου, στην Πάτρα.

    Το κορίτσι μετά από προγραμματισμένη έξοδο, δεν επέστρεψε στο Κέντρο Μέριμνας Θηλέων, όπως θα έπρεπε. Δηλώθηκε η εξαφάνιση της στην Αστυνομία, ακόμα όμως δεν έχει εντοπιστεί. Η 16χρονη το είχε σκάσει και στο παρελθόν, είχε εντοπιστεί όμως, στην Λάρισα.

    Όπως δηλώνει  ο κ. Νίκος Σταθακόπουλος, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, «ενεργήσαμε αμέσως όπως έπρεπε. Ολοκληρώσαμε όλες τις διαδικασίες που έπρεπε στην αστυνομία και εκδώσαμε στο «Χαμόγελο του παιδιού» Ambet alert, δόθηκαν φωτογραφίες του κοριτσιού. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εκτός από το να αναμένουμε».

    Όπως ανέφερε, «το συγκεκριμένο κορίτσι το είχε σκάσει ξανά από το Ίδρυμα και είχε βρεθεί στη Λάρισα.  Αυτή τη φορά, είχαν βγει για δύο ώρες για μία απογευματινή βόλτα και η συγκεκριμένη 16χρονη, δε γύρισε πίσω. Φαίνεται ότι το είχε προγραμματίσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλέλια Ανδριολάτου: «Για πάντα μπλε» με φόντο τη γαλάζια θάλασσα

    Σπουδή στο μπλε και όλες τις αποχρώσεις του θα...

    Μωρό 18 μηνών έπεσε από εν κινήσει αυτοκίνητο – Του έλυσε τη ζώνη και του άνοιξε την πόρτα ο αδερφός του

    Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης ένα αγοράκι 18 μηνών, το οποίο...

    Φωτογραφία: Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

    Καλυμμένη μονάχα με ένα πάπλωμα φωτογραφήθηκε η Τζούλια Νόβα για τα...

    ΠΑΤΡΑ: Κατέβηκε η μπάρα του ΟΣΕ και… δεν ξανασηκώθηκε! “Εσωσε” δεκάδες οδηγούς γνωστός Πατρινός – ΒΙΝΤΕΟ

    Δεν ξανάγινε! Επεσε η μπάρα του τρένου στην διασταύρωση...