ΠΑΤΡΑ: “Συναγερμός” για να βρεθεί η Ελισσάβετ

    Ημερομηνία:

    Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Ελισσάβετ που εξαφανίστηκε στις 2 Νοεμβρίου, στην Πάτρα.

    Το κορίτσι μετά από προγραμματισμένη έξοδο, δεν επέστρεψε στο Κέντρο Μέριμνας Θηλέων, όπως θα έπρεπε. Δηλώθηκε η εξαφάνιση της στην Αστυνομία, ακόμα όμως δεν έχει εντοπιστεί. Η 16χρονη το είχε σκάσει και στο παρελθόν, είχε εντοπιστεί όμως, στην Λάρισα.

    Όπως δηλώνει  ο κ. Νίκος Σταθακόπουλος, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, «ενεργήσαμε αμέσως όπως έπρεπε. Ολοκληρώσαμε όλες τις διαδικασίες που έπρεπε στην αστυνομία και εκδώσαμε στο «Χαμόγελο του παιδιού» Ambet alert, δόθηκαν φωτογραφίες του κοριτσιού. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εκτός από το να αναμένουμε».

    Όπως ανέφερε, «το συγκεκριμένο κορίτσι το είχε σκάσει ξανά από το Ίδρυμα και είχε βρεθεί στη Λάρισα.  Αυτή τη φορά, είχαν βγει για δύο ώρες για μία απογευματινή βόλτα και η συγκεκριμένη 16χρονη, δε γύρισε πίσω. Φαίνεται ότι το είχε προγραμματίσει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι καιρός θα επικρατεί στην παρέλαση της Τρίτης

    Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός για την παρέλαση...

    Φοινικούντα – Ανιψιά 68χρονου: «Υπάρχει ηθικός αυτουργός – Γνωρίζω πολλά και φοβάμαι»

    Η υπόθεση του διπλού φονικού στη Φοινικούντα αποκτά νέα...

    Αλλαγή ώρας 2025: Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου τα ρολόγια γυρνούν μία ώρα πίσω! Kέρδος… μιας ώρας ύπνου

    Την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2025 πραγματοποιείται η αλλαγή ώρας με τους δείκτες των...

    ΚΚΕ Αχαΐας: «Τα ψίχουλα των «χορηγών» έρχονται να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας»

    Με ανακοίνωση η  Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ ζητά...