Επίδομα παιδιού: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ – Πότε θα καταβληθεί η πέμπτη δόση

    Ημερομηνία:

    Στις 11 Νοεμβρίου 2021 στις 8 π.μ. θα κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.

    Παράλληλα αναφέρει ότι θα προχωρήσει η διαδικασία υπολογισμού της καταβολής της πέμπτης δόσης του επιδόματος την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου.

     

     

    Επισημαίνεται ότι η εκκαθάριση των αιτήσεων θα γίνει σύμφωνα με την εκκαθαριστική φορολογική δήλωση 2021.

    Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

    Για την ακριβή ημερομηνία και ώρα επαναλειτουργίας της πλατφόρμας Α21 και την υποβολή νέων αιτήσεων θα υπάρξει σύντομα σχετική ανακοίνωση.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δεν έχει τελειωμό η “άγρια” κατάσταση στη Γούβα

    Καταστάσεις «Μπρονξ» ζούνε στην περιοχή της Γούβας όσοι μένουν...

    Πάτρα: Γιορτή Σαρδέλας στον Φάρο την Κυριακή 14/9

    Αυτή την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025, ο Φάρος γίνεται το πιο...

    Πάτρα: Σοκάρουν τα βίντεο από το επεισόδιο στην Αγίας Σοφίας! Αστυνομικοί “τσίμπησαν” και το δεύτερο άτομο

    Σοβαρό επεισόδιο στην πλατεία Αγίας Σοφίας, όταν δύο άτομα Ρομά...

    Πάτρα: Σήμερα αγρυπνία στην Ευαγγελίστρια

    Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας...