ΠΑΤΡΑ: Το Σάββατο η πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ, παρουσία Κατσανιώτη

    Ημερομηνία:

    Ήχος, χρώμα, φως, με τη φιλοδοξία η νέα ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας να πιάσει το «νήμα» από τις παλιές εκδηλώσεις της και να το φέρει στο σήμερα, προσαρμόζοντας την κομματική οργάνωση στις σύγχρονες απαιτήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

    Αύριο το πρωί στις 11.30 προβλέπεται πανηγυρική η πρώτη συνεδρίαση της 17μελούς ΔΕΕΠ στον «Αστέρα», όπου θα γίνει η παρουσίαση της νέας σύνθεσής της και θα προδιαγραφούν οι στόχοι της οργάνωσης για το επόμενο διάστημα.

    Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, ενώ χαιρετισμούς θ’ απευθύνουν οι βουλευτές της ΝΔ Αχαΐας και τα 15 μέλη, μεταξύ αυτών και ο διεκδικητής της προεδρίας Νίκος Κατσουγκράκης.

    Για να είναι άρτια οργανωτική η εκδήλωση, έχει προβλεφθεί να υπάρχει στην είσοδο «σεκιούριτι» προκειμένου να τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

    Στο μεταξύ, ο Αντώνης Κουνάβης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για τα πρόσωπα που θα επιλέξει, προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις του αντιπροέδρου, του γραμματέα και του ταμία της οργάνωσης. Πάντως, στη σχετική ανακοίνωση θα προχωρήσει μετά την αυριανή εκδήλωση – πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα.

    Τέλος, έγινε γνωστό ότι έχει προταθεί να τοποθετηθεί σε σχετική θέση ευθύνης ο πρώτος της σταυροδοσίας των εσωκομματικών εκλογών, Κώστας Ρηγόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί βλέπουμε εφιάλτες και πώς να τους σταματήσουμε

    Οι εφιάλτες και τα επαναλαμβανόμενα κακά όνειρα είναι κοινές,...

    Γνωρίζετε τι διαφορές έχουν η μαύρη, η άσπρη και η κόκκινη κινόα;

    Η κινόα έχει κατακτήσει τον κόσμο της διατροφής με την πλούσια...

    Aυτός είναι ο λόγος που οι πιλότοι στα αεροπλάνα δεν έχουν γένια

    Άραγε, εσείς έχετε δει πιλότο που έχει γένια; Ίσως δυσκολεύεστε να απαντήσετε...

    Τελικά, μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα;

    Το να πει κανείς ότι η φιλία των γυναικών...