Ναταλία Γερμανού: Μου γράφουν “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση”

Ημερομηνία:

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ναταλία Γερμανού στην Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια σχολίασε θέματα της επικαιρότητας ενώ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει δεχθεί.

Με αφορμή το θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχεται η ίδια στα social media, ειδικά μετά την απόφασή της να αποκαλύψει την ηλικία της.

“Εκτός από το body shaming υπάρχει και το age shaming. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια όπως “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση” και “τι θα γίνει με τους δεινόσαυρους”… αυτό είναι ο ηλικιακός ρατσισμός” υποστήριξε η Ναταλία Γερμανού.

“Εγώ την ηλικία μου πια δεν την κρύβω. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να ελευθερωθώ από αυτό το πράγμα, Με το που το είπα ήταν σαν να είπα είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το “γριά” είπε.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γυναίκες έκλεβαν από μαγαζιά με σακούλα που «μπλόκαρε» τα αντικλεπτικά στα προϊόντα

Τρεις γυναίκες, ηλικίας 17, 39 και 59 ετών, συνελήφθησαν...

Oasis: Don’t Look Back In Anger – Το ντοκιμαντέρ για την επανένωση των Gallagher έρχεται στο Disney+

Η πολυσυζητημένη επανένωση των Oasis περνά και στη μικρή...

Θα σώσει η Ελλάδα τον χαμένο Ερντογάν;

Μία περίοδος μεικτών προσήμων συνεχίζεται στα ελληνοτουρκικά, αν και...