Ράδιο Αρβύλα: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

    Ημερομηνία:

    Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” έχει ξεκινήσει. Η παρέα του Αντώνη Κανάκη θα μας πει την πρώτη καλησπέρα αύριο στις 20:00.

    “Είναι άμεσοι. Είναι καυστικοί. Είναι αυθόρμητοι. Είναι αντιδραστικοί. Είναι οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και είναι η ΣΑΤΙΡΑ στα καλύτερά της” αναφέρει η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1.

    Φλίγκος

    Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη ΣερβετάΣτάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

    Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα αποδομεί τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, και θα ξεγυμνώνει τη σοβαροφάνεια, γιατί άλλωστε η αλήθεια είναι πάντα γυμνή!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 26%, σκληρή μάχη ΠΑΣΟΚ – Πλεύσης Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση και κατρακύλα με 5,2% για τον ΣΥΡΙΖΑ

    Η κυβέρνηση φαίνεται να επανέρχεται και να σταθεροποιείται δημοσκοπικά κοντά στις...

    Sotheby’s: Σε δημοπρασία καπέλο του Ναπολέοντα – Μπορεί να πωληθεί έως και €800.000

    Ο οίκος Sotheby’s διοργανώνει δημοπρασία «μίας από τις σημαντικότερες συλλογές αντικειμένων του Ναπολέοντα που...