Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ψάχνω τους πρώην μου στα social

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερη δηλώνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στους δημοσιογράφους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα.

    ICECAP

    Οι φήμες ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκαν σε κοινή παρέα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ωστόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει ούτε το επώνυμό του.

    Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον Κύπριο επιχειρηματία Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου.

    “Όταν μία ελεύθερη γυναίκα κάθεται στα μπουζούκια δίπλα από έναν άντρα δεν σημαίνει ότι είναι και σχέση της. Θα βγω, θα πιω, θα χορέψω αλλά όλα αυτά μόνη μου. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι πάρα πολύ με το J2US και τη δουλειά μου. Είμαι ελεύθερη, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Τον άνθρωπο τον έχω δει μόνο μία φορά” είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία παραδέχτηκε πως “σκαλίζει” τα social media των πρώην της.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Ερντογάν, ο Νετανιάχου και τα μυστικά του Μπακού

    Τον περασμένο μήνα, το Αζερμπαϊτζάν εξασφάλισε μια άδεια αναζήτησης...

    Τοπίο στην ομίχλη η Κεντροαριστερά

    Το Πάσχα βρίσκει τον προοδευτικό χώρο σε αχαρτογράφητα νερά....

    Αφγανιστάν: Επιχείρηση «βγάλτε τους Ταλιμπάν από τον πάγο»

    Με φόντο τη χαοτική αποχώρηση των Αμερικανών και νατοϊκών...

    Ανήλικοι και εθισμός στο Διαδίκτυο: ώρα μηδέν

    Είναι γνωστό σε όλους μας πλέον: τα σόσιαλ μίντια...