ΠΑΤΡΑ: Ετσι “μπλοκαρίστηκαν” οι ανεμβολίαστοι στα καταστήματα

    Ημερομηνία:

    Από τη μια, τα αστυνομικά και μικτά κλιμάκια ελέγχων για την τήρηση των νέων περιοριστικών μέτρων και από την άλλη, η άκαμπτη στάση που επιδεικνύουν έμποροι και επαγγελματίες στο κλάδο της εστίασης και της αναψυχής σε όσους δεν κατέχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης covid-19, αλλά και μοριακά ή rapid test, φαίνεται πως δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των ανεμβολίαστων, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταγράφεται επί του παρόντος τουλάχιστον πιστή εφαρμογή των νέων δεδομένων.

    Τα αριθμητικά στοιχεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας καταδεικνύουν την έκταση και τη διάρκεια των έλεγχων που διενεργήθηκαν το σαββατοκύριακο. Ειδικότερα κατά τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκαν 1.745 έλεγχοι. Βεβαιώθηκαν 36 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε πεζούς και επιβάτες οχημάτων και 17 σε υπαλλήλους καταστημάτων. Επιπλέον, επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημερών σε καφενείο σε χωριό, λίγο έξω από τα Καλάβρυτα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο κατόπιν καταγγελίας, εντοπίστηκε εντός του καταστήματος πελάτης που δεν κατείχε τα απαραίτητα έγγραφα. Στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ. Στη Δυτική Ελλάδα, σε διάστημα ενάμιση μήνα μπήκαν 42 λουκέτα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

     

    Πελοποννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαφήμιση που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’90 έγινε viral : Οι ανακριβείς προβλέψεις για το πώς θα είναι η ζωή στο μέλλον

    Η συγκεκριμένη διαφήμιση αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι δεν είναι...

    Ο ΕΟΦ έδωσε «πράσινο φως» στην αύξηση έως 360% σε 461 φθηνά φάρμακα – Πόσο θα επιβαρυνθούν οι πολίτες

    Συνολικά 461 φθηνά φάρμακα λαμβάνουν αύξηση έως 360%, με απόφαση του ΕΟΦ. Ο...

    Φόνσου για Φιλιππίδη: Αφού η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην επιστρέψει;

    Η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε σε δηλώσεις της, στον Πέτρο Φιλιππίδη και...

    Ηράκλειο: Δεν αποφυλακίζεται η 39χρονη που έριξε βιτριόλι στον εν διαστάσει σύζυγό της – Ποιος αντικατέστησε τον Λύτρα

    Το Δικαστήριο απέρριψε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, με σκοπό...