Θρήνος για τον 39χρονο Σταμάτη! Εχασε τη μάχη μετά απο τροχαίο! Το μήνυμα των ΑΕΚτζήδων!

    Ημερομηνία:

    Δεν άντεξε στα τραύματά του και υπέκυψε χθες σε ηλικία 39 ετών ο Σταμάτης Τσικόγιας που καταγόταν από το Λεβεντοχώρι του Πύργου.

    Ο 39χρονος είχε τραυματισθεί σοβαρά σε τροχαίο με μηχανάκι στην Αθήνα και πάλεψε σκληρά να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

    Μάλιστα καθώς υπήρξε ένα από τα πιο ενεργά μέλη της «Οriginal 21». Οι φίλαθλοι σε αγώνα της ΑΕΚ είχαν αναρτήσει πανό γράφοντας: «Κράτα γερά…».

    Ο Σταμάτης είχε μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ και έδινε το παρών σε κάθε παιχνίδι της, ενώ του άρεσε πολύ και το κυνήγι στο οποίο αφιέρωνε πολλές ώρες.

    Θρήνος για τον 39χρονο Σταμάτη! Εχασε τη μάχη μετά απο τροχαίο! Το μήνυμα των ΑΕΚτζήδων!

    Στην Ηλεία ερχόταν άλλωστε γι’αυτό τον λόγο, καθώς κυνηγούσε σε πολλές περιοχές του Νομού, ενώ ειδικότερα επισκεπτόταν το Λεβεντοχώρι κατά την περίοδο του ελαιομαζώματος. Πιο συχνά βρισκόταν στο χωριό ο πατέρας του Στέλιος και η  μητέρα του Ιωάννα, που έχουν άλλα τρία παιδιά τον Μάριο, την Ολυμπία και τον Νίκο.

    Ο θάνατος του χθες πάντως, προκάλεσε την θλίψη στους δικούς του ανθρώπους στην Ηλεία καθώς και στους φίλους του που τον είχαν γνωρίσει εδώ από το ποδόσφαιρο και το κυνήγι.

    Η κηδεία του 39χρονου θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στον Κόκκινο Μύλο – Κοιμητήριο Νέας Φιλαδέλφειας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...