24χρονη κατήγγειλε ότι την νάρκωσαν και την βίασαν

    Ημερομηνία:

    Σοκ προκαλούν τα όσα κατήγγειλε μια 24χρονη, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο Έλληνες σε διαμέρισμα στην Ομόνοια.

    Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατήγγειλε η 24χρονη, η οποία έχει καταγωγή από την Φινλανδία, ένας από τους δύο άνδρες – τον οποίο γνώριζε – την έπεισε να τον ακολουθήσει στο συγκεκριμένο σπίτι. Λίγο αργότερα στο διαμέρισμα έφτασε και ο δεύτερος άνδρας τον οποίο καταγγέλλει.

    Φλίγκος

    Οι δυο άνδρες, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, της έδωσαν αλκοόλ και λίγη ώρα μετά η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της. Όταν ξύπνησε, μετέβη στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της.

    Οι δυο άνδρες, 31 και 34 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αλλάζει στα ενοίκια από το 2026 – Αναλυτικές οδηγίες

    Από την 1η Ιανουαρίου 2026 καθίσταται υποχρεωτική η καταβολή...

    Ντέιβιντ Μπόουι: 90.000 αντικείμενα και ένα άγνωστο μιούζικαλ

    Ακόμη και εννέα χρόνια μετά τον θάνατό του συνεχίζει...

    Politico: Γιατί ο Πούτιν δεν θα τερματίσει τον πόλεμο του εναντίον της Δύσης

    Όταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε τουλάχιστον 19 drones στην Πολωνία την...

    Από ποιες δεξαμενές μπορεί να πάρει ψήφους ο Τσίπρας – Τα τρία ερωτήματα για την επιστροφή στην πολιτική σκηνή

    Ο Αλέξης Τσίπρας ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, όμως και μόνο...