ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση του Αντώνη Κουνάβη με τον Δημήτρη Μπάκο και με Ρομά – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    PSIFIOPOIISI

    Στο πλαίσιο των επαφών του με τοπικούς φορείς, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας Αντώνης Κουνάβης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Δημήτρη Μπάκο.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αντώνης Κουνάβης ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εν μέσω της πανδημίας, το εμβληματικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Δυτικής Ελλάδας.

    Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας θα σταθεί αρωγός σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του, κυρίως σε ό, τι αφορά την ενίσχυση του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

     

    ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ  ΡΟΜΑ

    GYMALL

     

    Εξάλλου, κατόπιν επιθυμίας του, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ συναντήθηκε και με το προεδρείο του σωματείου Ρομά της Κάτω Αχαϊας «Άγιος Ταξιάρχης», από το οποίο είχε μια αναλυτική ενημέρωση για τις προβληματικές συνθήκες διαβίωσης τους και τις αντιξοότητες με τις οποίες είναι αντιμέτωποι.

    Σημειώνεται ότι η εν λόγω πρωτοβουλία του κ. Αντώνη Κουνάβη αντικατοπτρίζει το κυβερνητικό ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ρομά, έχοντας ως μακροπρόθεσμο ορίζοντα την ολιστική ένταξη τους στον κοινωνικό ιστό.

     

    ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση του Αντώνη Κουνάβη με τον Δημήτρη Μπάκο και με Ρομά - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση του Αντώνη Κουνάβη με τον Δημήτρη Μπάκο και με Ρομά - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζαΐμης: Στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτoνία των Ποντίων

    Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτoνία των Ποντίων ήταν η...

    Πάτρα: Κλείνει οριστικά από την Πέμπτη ο μόλος για τα οχήματα

    Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή...

    Εθελοντική αιμοδοσία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς

     Ο  Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία...