Νέο δίσκο και περιοδεία ετοιμάζουν οι Tears for Fears

    Ημερομηνία:

    To pop ντουέτο της Βρετανίας, οι Tears for Fears, που ιδρύθηκαν στο Bath το 1981, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ στις 25 Φεβρουαρίου 2022. Θα είναι το έβδομο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και το πρώτο τους από τότε που το “Everybody Loves a Happy Ending” είχε βγει στην αγορά, σχεδόν δεκαοκτώ χρόνια πριν.

    Πρώτο σινγκλ από τον δίσκο είναι το “The Tipping Point” αυτό που έδωσε και τον γενικό τίτλο στο άλμπουμ. Αλλά κομμάτια που πιθανόν να ξεχωρίσουν μετά την κυκλοφορία είναι τα: “My Demons”, “Please Be Happy” και το “Stay”.

    tears for fears

    Το τελευταίο είχε κυκλοφορήσει και παλαιότερα με την συλλογή του 2017 “Rule the World: The Greatest Hits”. Ηταν ένα κομμάτι που γράφτηκε με αφορμή τον θάνατο της συζύγου του Roland Orzabal, εκείνη τη χρονιά.

    tears for fears

    Παράλληλα οι Tears for Fears θα ξεκινήσουν στις 20 Μαίου 2022 μιά παγκόσμια περιοδεία από το Cincinnati του Ohio. Mαζί τους στην τουρνέ αυτή θα είναι ως guest stars οι Garbage και η Alison Moyet.

    tears for fears

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιο είναι το καλοκαιρινό φρούτο με τις λιγότερες θερμίδες

    Το καλοκαίρι είναι η η εποχή με τα πολλά...

    «Την πάτησε» ο Πολάκης με τον Ηλία Θεοδωρόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b7%ce%bb/

    Μωσαϊκό: Το αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκό σε τρεις εκδοχές

    Το μωσαϊκό αποτελεί το πιο κλασικό μαμαδίστικο γλυκό και ένα από...

    Κωνσταντίνος Αργυρός: Πήγε σε πανηγύρι στην Τήνο και ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας νησιώτικα – Βίντεο

    Κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην...