Τον γονάτισε με το όπλο στο κεφάλι και έκλεψε το σπίτι του

    Ημερομηνία:

    Ενέδρα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, σε έναν νεαρό έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Κυψέλης, είχε στήσει ένοπλος κακοποιός με σκοπό την ληστεία.

    Τον έβαλε να γονατίσει

    Ο δράστης περίμενε πίσω από τις φυλλωσιές το θύμα του, και όταν ο 30χρονος έβαλε το κλειδί στην πόρτα, τον αιφνιδίασε, του έβαλε κουκούλα στο κεφάλι και τον ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού. Τον ανάγκασε να ανοίξει την είσοδο της ισόγειας οικίας, τον έσπρωξε στο εσωτερικό, και του ζήτησε γονατίσει.

    Φλίγκος

    Ο 30χρονος παρέμεινε ακίνητος, όσο ο ληστής ερευνούσε το σπίτι στην οδό Ελικώνος. Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, ο ένοπλος κακοποιός άρπαξε 8.500 ευρώ και τον κουμπαρά του θύματος με ελάχιστα χρήματα και χάθηκε στο σκοτάδι.

    Ο νεαρός ενημέρωσε την αστυνομία, το διαμέρισμα ερευνήθηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του αδίστακτου ληστή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα “κόκκινα” ο υδράργυρος στη Δυτ. Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

    Στα “κόκκινα” σήμερα Τρίτη 10 Ιουνίου, ο υδράργυρος, σε...

    H Ιωάννα Τούνη ξαναχτύπησε από τη Μύκονο: Η μαύρη βεντάλια και το μήνυμα στους haters – Δείτε φωτογραφίες

    Καμία διάθεση να κάνει «εκεχειρία» με όσους την σχολιάζουν...

    ΠΑΤΡΑ: Ρεσιτάλ Πιάνου των Σπύρου Αλευρά και Δημήτρη Γρουζή

    Το Ρεσιτάλ Πιάνου των Σπύρου Αλευρά και Δημήτρη Γρουζή από την...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δύο Πατρινοί και δύο Αιγιώτες έκλεψαν ράβδους χρυσού! Τεράστια “μπάζα”

    Σε πληθώρα διαρρήξεων φαίνεται να εμπλέκονται τα μέλη της...