Πάτρα: H δημοτική αρχή τιμά την επέτειο εξέγερσης του πολυτεχνείου σε παράρτημα και παλαιά ασφάλεια

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

    Η Δημοτική Αρχή, θα συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο και φορείς της πόλης, αύριο Τετάρτη 17 Νοέμβρη, για την 48η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τιμώντας τους αγώνες του λαού και της νεολαίας, που βγήκαν στο προσκήνιο, σήκωσαν το αγωνιστικό τους ανάστημα στην χούντα των συνταγματαρχών, στα ντόπια και ξένα στηρίγματά τους, στους Αμερικανούς και στο ΝΑΤΟ. Απέδειξαν ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος. Ο λαός όταν παλεύει μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

    ICECAP

    Τα συνθήματα έξω οι ΗΠΑ, έξω το ΝΑΤΟ που είχαν γραφτεί στις πύλες του Πολυτεχνείου και στα πανό που είχαν αναρτήσει στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου οι φοιτητές της Πάτρας, παραμένουν επίκαιρα.

    -Η Δημοτική Αρχή τιμώντας την εξέγερση των φοιτητών και του λαού της Πάτρας, τον Νοέμβρη του 1973, θα καταθέσει αυριο Τετάρτη 17 Νοέμβρη, στις 10.30 στεφάνι στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου και στη συνέχει στην παλαιά Ασφάλεια.

    -Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 5 μ.μ., θα συμμετάσχει, στη συγκέντρωση και την πορεία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχονται πρόστιμα έως 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτες ΙΧ

    Νέα ψηφιακή παγίδα για τον εντοπισμό οχημάτων τα οποία...

    Το σίριαλ που… αποκωδικοποιεί το ανδρικό γυμνό: «Όχι πέη πριν τις 9 το βράδυ»

    Στο τέταρτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του σίριαλ The...

    Αυτές είναι οκτώ χώρες στον κόσμο που δεν γιορτάζουν το Πάσχα

    Αποτελεί μια ιερή στιγμή περισυλλογής, πένθους και πίστης, που...

    Πλανήτης Άρης: Ενδείξεις ζωής «βλέπει» ερευνητής από τους μυστηριώδεις σχηματισμούς που ανακαλύφθηκαν

    Η επιφάνεια του πλανήτη Άρη φαίνεται να είναι ένα άγονο, κόκκινο...