«Βράζει» το Αγρίνιο από κορωνοϊό – Στην περιοχή τα 96 από τα 169 κρούσματα

    Ημερομηνία:

    «Βράζει» το Αγρίνιο από κορωνοϊό, κάτι που δεν είναι απλώς «κοινό μυστικό» αλλά καταγράφεται και στους ημερήσιους αριθμούς κρουσμάτων που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ.

    Χαρακτηριστικό είναι πως στον δήμο Αγρινίου κατανέμονται 96 από τα 169 κρούσματα της Αιτωλοακαρνανίας της Τρίτης 16 Νοεμβρίου, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας.

    44 εξάλλου εντοπίστηκαν χθες στο δήμο Μεσολογγίου, 15 κρούσματα στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, 6 κρούσματα στο δήμο Ναυπακτίας, 5 κρούσματα στο δήμο Ξηρομέρου, 2 κρούσματα στο δήμο Θέρμου και ένα (1) κρούσμα στο δήμο Αμφιλοχίας.

    Προβληματίζουν περισσότερο βεβαίως οι «σκληροί δείκτες» της πανδημίας καθώς η περιοχή του Αγρινίου πενθεί για την απώλεια τεσσάρων ανθρώπων το τελευταίο 24ωρο από επιπλοκές της νόσου , με τον μικρότερο σε ηλικία, 51χρονο, αν αφήνει την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Στην κλινική κορωνοϊού του Νοσοκομείου Αγρινίου οι νοσηλευόμενοι προσεγγίζουν τους 40.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αξεπέραστο εμπόδιο οι τιμές της αγοράς κατοικίας

    Ολο και μεγαλύτερο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για αγορά κατοικίας,...

    Στα αζήτητα 176 εκατ. ευρώ από επιστροφές φόρου

    Χιλιάδες φορολογούμενοι και επιχειρήσεις έχουν να εισπράξουν σημαντικά ποσά...

    Νιώθετε ότι καταρρέετε; 14 μύθοι και αλήθειες για το burnout

    Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι νιώθουν εξαντλημένοι, με κλασικά συμπτώματα...

    Χορτάτοι αλλά… θέλουμε γλυκό: Η επιστήμη πίσω από την ανεξήγητη όρεξη για επιδόρπιο

    Μετά από ένα γεύμα πλούσιο σε διαφορετικές υφές και...