Φωτεινή Αθερίδου: Νέα σειρά για τον ANT1 με πρωταγωνιστή τον Χρυσοστόμου

    Ημερομηνία:

    Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά, και ιδιαίτερα η ελληνική μυθοπλασία που φέτος έχει «χαντακώσει» τα ριάλιτι, όμως υπάρχουν ακόμα σειρές που βρίσκονται στα σκαριά με σκοπό να προβληθούν στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ή και αργότερα. Μία από αυτές είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη.

    Η νέα σειρά δια χειρός της Φωτεινής Αθερίδου

    Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, η Φωτεινή Αθερίδου ετοιμάζει μια κωμωδία που θα έχει τον τίτλο «Ο Φίλος». Στην σειρά θα πρωταγωνιστήσει όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Χρυσοστόμου και την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Σέργιος Κωνσταντινίδης, ο οποίος θα ξανά συνεργαστεί με τον Γιώργο Χρυσοστόμου μετά την επιτυχημένη «Αγγελική».

    Η νέα σειρά δια χειρός της Φωτεινής Αθερίδου προορίζεται για την νέα συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, ενώ δεν αποκλείεται αργότερα να την δούμε και στο κανονικό πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του παπά Κώστα

    Σήμερα Δευτέρα η κηδεία του παπά Κώστα Καπετανόπουλου ο...

    Νέο σαφάρι ελέγχων για τις αγροτικές επιδοτήσεις

    Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σειρά παίρνει ο ΕΛΓΑ. Στο στόχαστρο βάζει η...

    Σύρραξη στον αγώνα μπάσκετ Αργεντινή – Δομινικανή Δημοκρατία – Ένα κουβάρι έγιναν οι παίκτες μετά το τέλος, δείτε βίντεο

    Η Δομινικανή Δημοκρατία επικράτησε της Αργεντινής με 84-83 στην παράταση, παίρνοντας τη δεύτερή της νίκη...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στα 52 η Ελπινίκη Γρηγοροπούλου

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑ, ΜΗΤΕΡΑ, ΑΔΕΛΦΗ, ΓΙΑΓΙΑ κ ΘΕΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ...