Επίσκεψη στο νοσοκομείο Αιγίου του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

    Σε συνέχεια επαφών και συναντήσεων εργασίας με τους διοικητές των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της Αχαΐας ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώθηκε πλήρως για τον τρόπο λειτουργίας τους εν μέσω πανδημίας. Στο ίδιο πλαίσιο πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, κ. Γεωργάκη, όπου ενημερώθηκε για φλέγοντα θέματα του νοσοκομείου. Πιο συγκεκριμένα ενημερώθηκε για την αναβάθμιση που έχει πραγματοποιηθεί στον εξοπλισμό των ιατρικών μηχανημάτων του νοσοκομείου καθώς επίσης και για τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού εξαιτίας και αστάθμητων παραγόντων.  Στη συνέχεια ο Βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Ανατ. Αχαΐας (Αιγίου) όπου του κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα.

    Ο Ιάσονας Φωτήλας επιπλέον ενημερώθηκε για την αυξημένη ετοιμότητα των νοσηλευτικών δομών του Γ.Ν. Αιγίου για την αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19 αλλά και για όλες τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί και απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό προσωπικό.

    Ο Ιάσονας Φωτήλας ως αναπληρωτής τομεάρχης υγείας στέκεται πάντα αρωγός στο ΕΣΥ ενώ εκδηλώνει έμπρακτα τη στήριξή του σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα της περίθαλψης των πολιτών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: Νέος ΚΟΚ: Το όριο των 30km/h είναι σωτηρία

    Οι θεμελιώδεις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δεν είναι...

    Παρασκευή Κερασιώτη: Gypsy soul

    Για τις ανάγκες μιας ακόμη επαγγελματικής φωτογράφισης πόζαρε η...

    ΠΑΤΡΑ: Είναι 97 ετών και ψήφισε στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

    Η Γιώτα Ζέβλα, 97 ετών, δεν ψήφισε απλώς στην...

    Δυτική Αχαΐα: Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για απάτες σε πολίτες

    Συνελήφθη, το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουνίου, σε περιοχή...