ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΡΙΟ 51χρονος: Δεν ήθελε να εμβολιαστεί! «Έφυγε το παιδί μου, άδειασαν τα χέρια μου», λέει η μητέρα του

    Ημερομηνία:

    Μια ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Αγρίνιο, με μια μάνα να κηδεύει τον γιο της που «έφυγε» από κορωνοϊό.

    «Έφυγε το παιδί μου, άδειασαν τα χέρια μου. Έκλεισε η πόρτα μου. Έφυγε ο σύντροφος της νύφης μου, δεν ξαναβλέπω το παιδί μου», δήλωσε η μητέρα του 51χρονου.

    Ο 51χρονος Κωνσταντίνος, λογιστής στο επάγγελμα και πατέρας τριών παιδιών, δεν ήθελε να εμβολιαστεί.

    «Είχε εμβολιαστεί η γυναίκα του, ήθελε να δει τι θα γίνει με τη γυναίκα του να εμβολιαστεί και αυτός».

    Ανείπωτος ο πόνος της να βλέπει το παιδί της να «χάνεται», ενώ θα μπορούσε, όπως λέει, να είχε εμβολιαστεί.

    «Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο ακόμα. Είχε καθυστερήσει. Εγώ έχω εμβολιαστεί, έχω κάνει τα δύο τα εμβόλια και το τρίτο δεν ήρθε η ώρα ακόμα».

    Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου, εκεί όπου πάλευε για σχεδόν έναν μήνα.

    «Από 25 του μηνός Οκτωβρίου ήταν στο Ρίο το παιδί μου. Το θέμα είναι προχθές θα τον βγάζανε από τον θάλαμο. Το παιδί μου έπαθε ανακοπή όμως, από την κούραση από πού δεν ξέρω να σας πω».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους… μέχρι το Μπαλί – ΦΩΤΟ

    Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

    Σοβαρό τροχαίο για γνωστό πρωταγωνιστή και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός ηθοποιός και μέλη...

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...