Ηράκλειο: Γονείς αρνητές δεν αφήνουν το παιδί τους να πάει στο σχολείο

    Ημερομηνία:

    Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς γονείς αρνητές δεν επιτρέπουν στο παιδί τους να υποβληθεί σε self test για τον κορονοϊό, έτσι ώστε να μπορέσει να προσέλθει στη σχολική αίθουσα και να παρακολουθήσει τα μαθήματα του.

    Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση του Νομού Ηρακλείου Γιάννης Καραγιαννίδης, μίλησε στον Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA για αυτό το περιστατικό. Οπως τόνισε ο Καραγιαννίδης, οι γονείς αρνούνται να δηλώσουν στην πλατφόρμα το self test του παιδιού τους για τον κορονοϊό και έτσι ο μαθητής κινδυνεύει να χάσει τη σχολική χρονιά.

    ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ

    «Εχουμε μέχρι τώρα μια περίπτωση μόνο στην επαρχία του νομού. Κατά τα λοιπά, δεν έχουμε άλλες υποθέσεις, έχουμε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να δώσουμε στους γονείς να καταλάβουν, ότι είναι βάρος στο παιδί, όμως θα διευθετηθεί σύντομα» σημείωσε ο Καραγιαννίδης.

    Το παιδί μέχρι τώρα απουσιάζει από το σχολείο, ωστόσο οι καθηγητές προσπαθούν να καλύψουν όπως μπορούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες. «Οι γονείς είναι ανένδοτοι, προσπαθούμε να αλλάξουν γνώμη και να δούμε πως θα επιστρέψει το παιδί στην μαθησιακή διαδικασία».

    Μάλιστα, ο Καραγιαννίδης επεσήμανε πως ο μαθητής θέλει να παρακολουθεί το μάθημα και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα δρομολογηθεί μια λύση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακρίβεια στα τρόφιμα: Ο «πληθωρισμός απληστίας», οι πολυεθνικές και οι χαμηλόμισθοι καταναλωτές

    Τα υψηλά περιθώρια κέρδους που επιμένουν να απομυζούν από...

    Ο Ν. Χαρδαλιάς στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα

    Στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα βρέθηκε αργά...

    Ξεκίνησε ο δρόμος προς το Παναχαϊκό

    Μετά από αιτήματα δεκαετιών και αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια,...

    Σύσκεψη της δημοτικής αρχής για δημιουργία εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας στο Έλος Αγυιάς

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Μετά την...