Γερμανία: Συναγερμός με περισσότερα από 63.000 κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο

    Ημερομηνία:

    Οι αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων στην Γερμανία από κορονοϊό συνεχίζουν να κυμαίνονται σε αρνητικά επίπεδα ρεκόρ, την ώρα που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση άφησε χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέου γενικού lockdown.

    Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 63.924 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 5.312.215, σύμφωνα με τους αριθμούς που δημοσιοποίησε σήμερα Σάββατο (20/11) το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας.

    ICECAP

    Οι θάνατοι 248 ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα στους 98.987 νεκρούς μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Χθες Παρασκευή (19/11) ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν έκανε λόγο για «εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέου γενικού lockdown, ενώ ο επικεφαλής του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ» Λόταρ Βίλερ περιέγραψε τη χώρα ως «ένα μεγάλο ξέσπασμα κορονοϊού», καθώς για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας ασθενείς πρέπει να μεταφερθούν από κρατίδιο σε κρατίδιο, λόγω υπερβολικής επιβάρυνσης του συστήματος υγείας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα ξενοδοχεία κλείνουν απευθείας κρατήσεις με τους πελάτες τους

    Η σταδιακή απελευθέρωση των ξενοδοχείων από την υποχρέωση να...

    Γιατί είναι ντεμοντέ το Facebook; Ο Mark Zuckerberg έχει μια απάντηση

    Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που το...

    Στην αναμονή για τέσσερα χρόνια για τις επιδοτήσεις του «Εξοικονομώ»

    Αυτοχρηματοδοτούμενα έχουν καταλήξει να είναι τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης...

    Φορολογικές δηλώσεις: Ρεκόρ υποβολής – Τρέχουν οι φορολογούμενοι για την έκπτωση φόρου

    Με εντατικούς ρυθμούς υποβάλλουν τις φορολογικές δηλώσεις οι πολίτες,...