Ν. Νικολόπουλος: Κύριε Δήμαρχε πείτε μας για τον νταή αντιδήμαρχο

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει: “Με αφορμή την έμφυλη βία που ασκήθηκε από Αντιδήμαρχο σε συμπολίτισσα το περασμένο Σάββατο, κατέθεσα ως επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», την παρακάτω ερώτηση προς το Δήμαρχο.

    Ελπίζω ο κ. Πελετίδης, να αποπέμψει τον Νταή συνεργάτη του που λόγω της εξουσίας του συμπεριφέρεται ως σύγχρονος Αλή Πασάς στην κάθε αδύναμη κυρά Φροσύνη με βία.

    Πολύ περισσότερο όταν ο συγκεκριμένος συνεργάτης του έχει υποπέσει σε Αβανγκαρντισμό, από τις αρχές και τις αποφάσεις του Κ.Σ. της ΚΝΕ το 1977, για την «αγωνιστική ταξική πατριωτική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας».

     

    Κύριε Δήμαρχε,

     

    Σε δημοσιεύματα στα τοπικά Μ.Μ.Ε., γίνεται αναφορά για το γεγονός της έμφυλης βίας που ασκήθηκε από συνεργάτη σας Αντιδήμαρχο προς συμπολίτισσα μας.

    Το περιστατικό την οδήγησε να ζητήσει και την συνδρομή  της Αστυνομίας, λόγω του φόβου της ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά του Νταή συνεργάτη σας θα επαναληφθεί.

    Μέχρι σήμερα ως Δημοτική Αρχή, δεν έχετε προχωρήσει σε μια επίσημη ανακοίνωση ή διάψευση για το παραπάνω περιστατικό.

    Η σιωπή αυτή που επιδεικνύετε, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα ότι το συμβάν έχει πραγματοποιηθεί και προσπαθείτε να το αποκρύψτε από τον Πατραϊκό Λαό και τις γυναίκες που καθημερινά είναι θύματα σε βία από ασκούντες άνδρες εξουσία.

    Επειδή η Σιωπή σας αποτελεί Ανοχή και Συνενοχή στην βία κατά των Γυναικών, αφού άλλωστε όλοι γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόσωπο και ψιθυρίζεται στους διαδρόμους, ως επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» σας καταθέτω τα παρακάτω ερωτήματα:

    Ø Υπήρξε το παραπάνω περιστατικό βίας από τον συνεργάτης σας Αντιδήμαρχο;

    Ø Θα ζητήσετε την παραίτησή του ή θα προχωρήσετε σε απαλλαγή των καθηκόντων του, δίνοντας το μήνυμα και ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας, ότι ο Δήμος Πατρέων είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που βιώνει την έκφυλη Βία;”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λουτράκι: Ο 17χρονος προσπάθησε να σώσει τον φίλο του και δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά

    Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τη συμπλοκή που...

    28 Φεβρουαρίου 2026: Τρία Χρόνια Μετά την Τραγωδία των Τεμπών

    του Δημήτρη Γ. Παλούμπη, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών | Διεθνών...

    Προειδοποιεί το Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι για αντίποινα, η απάντησή μας θα είναι σαρωτική»

    Επιχείρηση κατά τουΙράν με την κωδική ονομασία«Βρυχηθμός του Λιονταριού»(Lion’s Roar)...

    Με ιδιαίτερη επιτυχία η παρουσία του νέου μυθιστορήματος της πατρινής δημοσιογράφου Γιώτας Κοντογεωργοπούλου – ΦΩΤΟ

    Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής το...