«Οχι» σε ρεβεγιόν παρά μόνο εάν όλοι είναι εμβολιασμένοι και υποβληθούν σε rapid test την ίδια ημέρα»

    Ημερομηνία:

    Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού εδώ και μερικές εβδομάδες έχει τρομάξει κυβέρνηση και ειδικούς. Σταθερά υψηλά παρέμεινα και χθες Τετάρτη τα κρούσματα στην Ελλάδα, με τις μολύνσεις στη χώρα μας να ξεπερνούν τις 7.000. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 7.108 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

    Σε ένα τέτοιο κλίμα ο ιατρός- ερευνητής Γιώργος Παυλάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

    Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι η μετάλλαξη Δέλτα «δεν παίζει και δεν παίζεται», θα ανακοπεί μόνο αν σταματήσουν οι ανθρώπινες επαφές. Προειδοποίησε ότι μετά το ρεκόρ κρουσμάτων μπορεί δυστυχώς η Ελλάδα να έρθει αντιμέτωπη και με ρεκόρ νεκρών από τον κορoναϊό.

    Προτείνει σοβαρά μέτρα που θα περιορίσουν τις επαφές των ανθρώπων, όπως να κλείσουν τα μπαρ και να σταματήσουν οι συναντήσεις. Λέει «όχι» σε ρεβεγιόν παρά μόνο εάν όλοι είναι εμβολιασμένοι και υποβληθούν σε rapid test την ίδια ημέρα.

    Έρχεται «τσουνάμι» αν αφεθεί ο ιός να αλωνίζει
    Όπως είπε οι εμβολιασμοί από μόνοι τους δεν αρκούν για να ανασχεθεί το πανδημικό κύμα, καθώς όπως είπε αν ο ιός αφεθεί να αλωνίζει, θα έρθει «τσουνάμι» και η Ελλάδα θα έχει 100 θανάτους την ημέρα.

    «Κοιτάξτε την καμπύλη των μολύνσεων και των θανάτων θα δείτε ότι βρισκόμαστε στο τσουνάμι αυτή τη στιγμή, με ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα. Είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα, μπορεί να καταλύσει και το κραταιό σύστημα υγείας της Γερμανίας», σημείωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Κατσανιώτης: Η Αχαΐα μπορεί να δείξει τον δρόμο για τον πρωτογενή τομέα της νέας εποχής

    Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας...

    Σημαντικές ζημιές στο παλάτι Γκολεστάν στην Τεχεράνη μετά τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ, φωτογραφίες και βίντεο

    Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα από το παλάτι Γκολεστάν στην Τεχεράνη την...

    Καταδικάστηκε πατέρας επειδή ο γιος του σκότωσε τέσσερις ανθρώπους σε σχολείο των ΗΠΑ

    O πατέρας ενός Αμερικανού εφήβου, που σκότωσε τέσσερις ανθρώπους...