Γιώργος Παπαδάκης: Έξαλλος με τα δημοσιεύματα για Βανδή και Μπισμπίκη

    Ημερομηνία:

    Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με τα όσα γράφονται για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

    Μετά από ένα διάστημα, όπου ο φωτογραφικός φακός τους εντόπιζε σε διάφορες εξόδους τους, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης (23/11) την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση.

    Συγκεκριμένα, έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

    Όπως ήταν φυσικό μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα πάνω τους ενώ η έξοδός τους παρουσιάστηκε και σε πρωτοσέλιδα των lifestyle εφημερίδων.

    Κατά την ανάγνωσή τους λοιπόν, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης διέκοψε τον συμπαρουσιαστή του και μετέφερε στον αέρα την έντονη ενόχλησή του.

    Σχολίασε σχετικά: «Τι ενδιαφέρον έχει η προσωπική ζωή της Δέσποινας και του κύριου Μπισμπίκη; Δέσποινα γιατί την ξέρω, είναι φίλη μου. Αφήστε τους. Τι ενδιαφέρον έχει η προσωπική ζωή τους; Έχουν μπερδέψει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία. Ρε άσε τον Μπισμπίκη ήσυχο, ερωτευμένοι άνθρωποι».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσο χρονών είναι το Σύμπαν; – Τα τρία στοιχεία που αποκαλύπτουν την ηλικία του «κοσμικού ρολογιού»

    Η ηλικία του Σύμπαντος, που εκτιμάται σε περίπου 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια,...

    Βρετανός υπουργός Άμυνας: Αναχαιτίστηκαν δύο πύραυλοι προς την Κύπρο

    Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας αποκάλυψε ότι δύο πύραυλοι...

    Βραδινό 3 ώρες πριν από τον ύπνο: Η απλή συνήθεια που βελτιώνει πίεση και σάκχαρο

    Τα τελευταία χρόνια η διαλειμματική νηστεία και τα διάφορα μοντέλα χρονικά...

    Βίντεο: Η στιγμή του φονικού χτυπήματος στο παλάτι του Χαμενεΐ – Πώς τον εντόπισε η CIA

    Βίντεο με τη στιγμή του βομβαρδισμού στο παλάτι που...