Ο Κ. Γιαννόπουλος του “Χαμόγελου του Παιδιού” αναγορεύεται Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών

    Ημερομηνία:

    Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, θα αναγορευθεί για το έργο του,  ο Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 πμ. στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Το  έργο, την προσφορά και την προσωπικότητα του τιμώμενου θα παρουσιάσει  ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας Ιωάννης Δρίτσας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τελετή αναγόρευσης του τιμώμενου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Καθηγητή Γεώργιο Νικολάου και η περιένδυσή του από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγητή Χρήστο Μπούρα.

    Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου με θέμα: «25 Χρόνια για το Χαμόγελο του Παιδιού».

    Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και το βιογραφικό του τιμώμενου έχουν αναρτηθεί στο: https://www.upatras.gr/teleti-anagorefsis-tou-konstantinou-giannopoulou-proedrou-tou-organismou-to-chamogelo-tou-paidiou-se-epitimo-didaktora/

    Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις.

    Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Moody Blues: Πέθανε ο τραγουδιστής και μπασίστας, Τζον Λοτζ

    Πέθανε ο  τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues, Τζον Λοτζ, σε ηλικία...

    Κοιμάστε γυμνοί ή με πιτζάμες; Τι αποκαλύπτει η απάντηση για το χαρακτήρα και τη σεξουαλική ζωή

    Ποιοι κοιμούνται περισσότερο και ποιοι βλέπουν περισσότερους εφιάλτες; Νιώθετε...

    Εσύ ξέρεις τα δικαιώματά σου αν κάποιος εισβάλει σπίτι σου; Τι θεωρείται νόμιμη άμυνα;

    Όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε ότι αν ένα έγκλημα (π.χ φόνος)...

    Αυτές είναι οι δέκα πιο επικίνδυνες χώρες στον κόσμο!

    Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία, τόσο πιο επικίνδυνη είναι...