Ηλεία: Σήμερα το κυβερνητικό κλιμάκιο στον Κάμπο

    Ημερομηνία:

    Το παρόν στις πληγείσες περιοχές θα δώσει σήμερα ειδικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, αρμόδιο για θέματα καταστροφών και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειο Παπαγεωργίου.

    Τους δύο άνδρες αναμένεται να υποδεχθούν στη Βάρδα στις 09:00πμ. ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, όπου θα τους υποδείξουν τις πληγείσες περιοχές, ενώ ακολούθως θα γίνουν συσκέψεις στις 10:00 π.μ. με τον κ. Λέντζα στο δημαρχείο Ανδραβίδας- Κυλλήνης στα Λεχαινά και στις 11:00 π.μ. με τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο στο δημαρχείο στη Γαστούνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...