Κορονοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου η αδερφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου και η αδερφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, η οποία νοσεί επίσης με κορωνοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

    Η γυναίκα ηλικίας περίπου 75 χρόνων νοσεί εδώ και αρκετές ημέρες αλλά δεν είχε μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν αυτό οφείλεται σε άρνηση ή στο ότι δεν είχε κριθεί αναγκαία η νοσηλεία της μέχρι σήμερα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αδερφή του μητροπολίτη είχε εμφανίσει εδώ και αρκετές ημέρες συμπτώματα, ενώ νοσούν και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου στον «Ευαγγελισμό», όπου διακομίσθηκε από το νοσοκομείο Αγρινίου, στο οποίο είχε μεταφερθεί το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οπαδική βία στην Ηγουμενίτσα: 4 ανήλικοι και οι γονείς τους στη δικαιοσύνη

    Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρώτος πύραυλος, οι 500.000 νεκροί και ο νέος βίαιος κόσμος που γεννήθηκε

    Τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία έχουν αλλάξει ριζικά τον παγκόσμιο...

    ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην Αλυκή 2026! φωτο

    Το Δ.Σ.του  Συλλόγου Αλυκής Ευχαριστεί την δωδεκαμελή Εθελοντική ομάδα...

    Χειροπέδες σε δύο που χτύπησαν τον περιπτερά στη Γαστούνη

    Συνελήφθησαν, στις 21-02-2026 το βράδυ, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς...