Μέτρα στήριξης για τις πληγείσες από τις πλημμύρες επιχειρήσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αναφέρει:

    Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα και καταστροφές σε πολλές επιχειρήσεις ειδικά κοντά στο παράκτιο μέτωπο της πόλης μας.

    Φλίγκος

    Ειδικά σε μια περίοδο που η μικρές τοπικές επιχειρήσεις δίνουν κυριολεκτικά αγώνα επιβίωσης λόγω της υπερδεκαετούς κρίσης και των προβλημάτων της πανδημίας το πλήγμα για αυτούς που υπέστησαν ζημιές είναι δυσβάστακτο.

    Καλούμε την Δημοτική αρχή να συνδράμει τις πληγείσες επιχειρήσεις με κάθε πρόσφορο μέτρο όπως εκπτώσεις και αναστολές πληρωμών ούτως ώστε να δοθεί μια μικρή ανάσα στους συναδέλφους για να μην οδηγηθούν σε καταστροφικά λουκέτα.

    Ζητάμε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δοθεί η δυνατότητα παρέμβασης του Συλλόγου μας και η γνωστοποίηση του αιτήματός μας σε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσωπικός γιατρός: Τι θα γίνει με όσους πολίτες δεν θα έχουν γιατρό έως το τέλος Ιουνίου

    Τον Ιούνιο εκπνέει η προθεσμία για την αυτόματη εγγραφή...

    Νέα Αριστερά Αχαΐας: Εκδήλωση με Σκουρλέτη – Αναγνωστοπούλου

    Η Νέα Αριστερά Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση, την Τετάρτη 11...

    Απαγόρευση εισόδου από σήμερα στις ΗΠΑ για τους πολίτες 12 χωρών – Ποιες είναι

    Σε ισχύ τέθηκε σήμερα το πρωί, ώρα Ελλάδας, η απαγόρευση...

    ΠΑΤΡΑ: ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τα αποτελέσματα των εκλογών

    Εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης της...