Γαλλία: Άνδρας ντυμένος νίντζα ​​επιτέθηκε με σπαθί σε γυναίκες αστυνομικούς

    Ημερομηνία:

    Δύο γυναίκες αστυνομικοί στο Cherbourg της Γαλλίας τραυματίστηκαν μετά από επίθεση από έναν άνδρα ντυμένο νίντζα, σύμφωνα με τον Ιndependent.

    Ο δράστης στη συνέχεια πυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν άμεσες ενδείξεις ότι ο δράστης είχε τρομοκρατικό κίνητρο.

    Ο δράστης είχε κλέψει ένα όχημα και προκάλεσε ατύχημα και στη συνέχεια επιτέθηκε σε δύο γυναίκες αστυνομικούς που είχαν κληθεί στο σημείο, τραυματίζοντας τη μία στο πρόσωπο και την άλλη στο πηγούνι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Συγκλονίζει η μητέρα του – “Κάντε μία προσευχή για το αγγελούδι μας”

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου...

    Ένα εκατ. δολάρια για να βρεθεί η μητέρα της δίνει η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Σαβάνα Γκάθρι – Συγκίνηση στις ΗΠΑ

    Η παρουσιάστρια ειδήσεων των ΗΠΑ, Σαβάνα Γκάθρι ανακοίνωσε ότι η οικογένειά...

    Αύξηση κατά 1,5 έτος στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης – Ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι και ποιοι χαμένοι

    Προ των πυλών βρίσκεται η αύξηση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης από...

    Δυτική Ελλάδα: Στο 5,1% η μείωση της ανεργίας

    Στους 68.997 ανήλθαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στην Περιφέρεια Δυτικής...